Συνάντηση Προέδρου ΔΗΚΟ με Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας

Συνάντηση Προέδρου ΔΗΚΟ με Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας

Έχουμε μπροστά μας κρίσιμες εξελίξεις στο Κυπριακό είπε σήμερα συναντώμενος στην Αθήνα με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νίκολας Παπαδόπουλος, εκφράζοντας του ταυτόχρονα και τις ανησυχίες του για τη στάση της Τουρκίας η οποία, εκτιμά, δεν έχει μεταβληθεί.

Ο Προκοπής Παυλόπουλος επισήμανε στον Πρόεδρο του ΔΗΚΟ ότι κρίσιμη είναι η κατάσταση σε όλο τον κόσμο, αλλά όσον αφορά το Κυπριακό η ΕΕ έχει αντιληφθεί ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί "αυτή η κατάσταση της κατοχής", και ότι η λύση που ελπίζει ότι θα έρθει θα είναι, όπως τόνισε, ευρωπαϊκή.

Στη βάση μιας λύσης με μια διεθνή προσωπικότητα, μια κυριαρχία μια ιθαγένεια και χωρίς εγγυήτριες δυνάμεις, χαίρομαι που οι πολιτικές δυνάμεις στη Κύπρο, μαζί με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη, δίνετε αυτόν τον αγώνα, είπε ο Π. Παυλόπουλος.

Εχουμε μπροστά μας κρίσιμες και δραματικές εξελίξεις στο Κυπριακό και θεωρώ αναγκαίο περισσότερο από ποτέ να υπάρξει μια συνεννόηση, συνεργασία, ακόμα και κοινή δράση των πολιτικών ηγεσιών της Κύπρου και της Ελλάδας, είπε ο κ.Παπαδόπουλος.

Η δική μας συμπαράσταση είναι δεδομένη, ξέρετε ότι η Ελλάδα είναι εδώ, απάντησε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

Το πολιτικό ημερολόγιο μπορεί να γράφει ακόμη 2026, όμως στην Πινδάρου αρκετοί σκέφτονται ήδη το 2028. Και όσο περνά ο χρόνος, τόσο πιο καθαρό γίνεται ότι η μάχη για το Προεδρικό χρίσμα του Δημοκρατικού Συναγερμού δεν θα είναι μια απλή εσωκομματική διαδικασία, αλλά μια αναμέτρηση που θα επηρεάσει συνολικά την πορεία της παράταξης τα επόμενα χρόνια.