Έτσι τρολάρουν οι Ομονοιάτες τη μεταγραφή Μερκή στον ΑΠΟΕΛ! Φιλική συμμετοχή Αντρέας Χατζηκώστας

Έτσι τρολάρουν οι Ομονοιάτες τη μεταγραφή Μερκή στον ΑΠΟΕΛ! Φιλική συμμετοχή Αντρέας Χατζηκώστας

Έχουν χιούμορ, έχουμε και εμείς μεγάλη αδυναμία στα τρολ και αποφασίσαμε να σας το μεταφέρουμε!

Η μεταγραφή του Μερκή στον ΑΠΟΕΛ κυριαρχεί εδώ και αρκετές μέρες τόσο στα αθλητικά στέκια όσο και στις ιστοσελίδες που ασχολούνται με τα ποδοσφαιρικά στην Κύπρο.

Το Deal τελικά έκλεισε με τον Μερκή να υπογράφει και να φωτογραφίζεται με την νέα του φανέλα, αφήνοντας την μεγάλη του αγάπη, την ομάδα που δοξάστηκε και έζησε τις κορυφαίες στιγμές στην καριέρα του.

Είναι από τις μετακινήσεις που o απόηχος της θα κρατήσει μέρες και σε αυτό έρχεται να συμβάλει και το OLB, το γνωστό σάιτ που τρολάρει την ίδια του την ομάδα, αυτή της Ομόνοιας!

Αυτή τη φορά έκαναν όμως μια εξαίρεση, σκορπώντας χαμόγελα σε όποιον δει την πιο κάτω φωτογραφία καλοπροαίρετα! Φιλική συμμετοχή ο Αντρέας Χατζηκώστας και η ατάκα του….ΑΚΥΡΟΟΟ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Η Γενεύη δεν θα είναι το τέλος του δρόμου για το κυπριακό- Πανέτοιμη η Λευκωσία για όλα τα σενάρια- Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη, με τον ΓΓ των ΗΕ

Η Γενεύη δεν θα είναι το τέλος του δρόμου για το κυπριακό- Πανέτοιμη η Λευκωσία για όλα τα σενάρια- Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη, με τον ΓΓ των ΗΕ

Τη θέση ότι η Λευκωσία είναι πανέτοιμη για όλα τα σενάρια, για όλες τις ενδεχόμενες και μη εκπλήξεις εξέφρασε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στα πλαίσια της διακαναλικής συνέντευξης που παραχώρησε το βράδυ της Τετάρτης, στους πέντε μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE