«Σφραγισμένα χείλη» από Λετυμπιώτη για διαγραφές από ΔΗΣΥ – Το σχόλιο του για τις αναρτήσεις στο Instagram
«Ουδέν σχόλιο» από τον Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη, σε σχέση με τις διαγραφές μελών της Κυβέρνησης από τον Δημοκρατικό Συναγερμό.
H Φλώρα Σάρδαλου και ο Στέλιος Κωνσταντάς, ερμήνεσαν το «Δίκτυ» της Ελένης Βιτάλη. Παρότι η ερμηνεία τους απέσπασε τις πιο θετικές κριτικές, ο Νίκος Μουρατίδης έγινε σκληρός μαζί τους.
Ο λόγος; Κατα την διάρκεια της ερμηνείας του τραγουδιού, η Φλώρα ξέχασε τους στίχους και ζήτησε την βοήθεια του Στέλιου, κάνοντας μια γλυκιά γκριμάτσα.
Αυτό δεν άρεσε στον κριτή Νίκο Μουρατίδη και το τι ακολούθησε θα το δείτε στο βίντεο. Το σίγουρο είναι ότι η Χριστιάνα Αριστοτέλους, προσπάθησε να δικαιολογήσει το ζευγάρι και εκνευρίστηκε με την κριτική που έγινε στο ζευγάρι!
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις