ΚΑΤΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ο... γνωστός 30χρονος Λεμεσιανός που έτρεχε μαστουρωμένος με 206 χλμ στο Ζύγι

ΚΑΤΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ο... γνωστός 30χρονος Λεμεσιανός που έτρεχε μαστουρωμένος με 206 χλμ στο Ζύγι

Αυτά που κάποτε η κυπριακή κοινωνία κορόιδευε, τώρα τα βιώνει…

Τα έκανε όλα ο 30ρονος στη Λεμεσό που είναι γνωστός στην ΥΚΑΝ για τη δράση του το βράδυ της Δευτέρας (11/01).

Έτρεχε με 206 χιλιόμετρα την ώρα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού και παρά το σήμα που του έκαναν να σταματήσει στο ύψος του Ζυγίου μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων του Αρχηγείου που διενεργούσαν έλεγχο ταχύτητας, συνέχισε την τρελή του πορεία.

Όταν οι αστυνομικοί κατάφεραν να ανακόψουν την πορεία του οχήματός του, διαπίστωσαν ότι είχε στην κατοχή του ναρκωτικά.

Πιο συγκεκριμένα, όταν του είπαν ότι επρόκειτο να κάνουν έλεγχο στο αυτοκίνητο του, ο 30χρονος τράπηκε σε φυγή ρίχνοντας κάτω ένα σακουλάκι που περιείχε μαριχουάνα.

Οι αστυνομικοί βρήκαν ακόμη ένα σακουλάκι (144 γρ) που περιείχε μαριχουάνα κάτω από τη θέση του οδηγού, αλλά κι ένα… τσιγαριλίκι που περιείχε την ίδια ουσία αναμεμιγμένη με βιομηχανικό καπνό.

Εναντίον του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Η πρώτη ενημέρωση από τις Βάσεις - Σε ετοιμότητα το Εθνικό Συμβούλιο Ασφαλείας - Διευρύνεται το μέτωπο στη Μέση Ανατολή

LIVE: Η πρώτη ενημέρωση από τις Βάσεις - Σε ετοιμότητα το Εθνικό Συμβούλιο Ασφαλείας - Διευρύνεται το μέτωπο στη Μέση Ανατολή

Εκτός ελέγχου φαίνεται πως είναι η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, καθώς μετά τον θάνατο του αλί Χαμενεΐ, Ισραήλ και ΗΠΑ εξαπέλυσαν νέο κύμα επιθέσεων κατά του Ιράν που απάντησε με μπαράζ αντιποίνων σε αμερικανικούς στόχους της περιοχής. Δείτε όλες τις εξελίξεις λεπτό προς λεπτό στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE