Τρίχρονο αγόρι αυτοτραυματίζεται θανάσιμα με το όπλο του πατέρα του

Τρίχρονο αγόρι αυτοτραυματίζεται θανάσιμα με το όπλο του πατέρα του

Ένα τρίχρονο αγόρι σκοτώθηκε την Κυριακή στην Βόρεια Καρολίνα όταν αυτοπυροβολήθηκε κατά λάθος με ένα όπλο που είχε βρει ενώ έπαιζε στο μαγαζί του πατέρα του.

Το τραγικό συμβάν που έλαβε χώρα στην πόλη Λάμπερτον τις πρωινές ώρες της Κυριακής, στο κατάστημα που διατηρεί ο Manal Abdelziz, πατέρας του άτυχου παιδιού.

Το παιδί μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο της περιοχής όπου και δυστυχώς κατέληξε. Τώρα ο αρμόδιος εισαγγελέας της πολιτείας θα εξετάσει αν θα ασκηθεί δίωξη στον πατέρα του παιδιού για παραμέληση ανηλίκου ή και άλλες κατηγορίες καθότι είναι παράνομο να διατηρείς ανασφάλιστο όπλο στην παρουσία παιδιού στην συγκεκριμένη πολιτεία των ΗΠΑ.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE