Αναστασιάδης και Λιλλήκας τα λένε τετ α τετ στο Προεδρικό - Τι θα συζητήσουν

Αναστασιάδης και Λιλλήκας τα λένε τετ α τετ στο Προεδρικό - Τι θα συζητήσουν

Συνάντηση θα έχουν στο Προεδρικό γύρω στις 11:30 π.μ. σήμερα Παρασκευή (15/1), ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης και ο πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών Γιώργος Λιλλήκας.

Του Τάσου Χριστοδούλου

Η ατζέντα των θεμάτων που θα συζητηθεί θα περιστραφεί γύρω από το Κυπριακό, με αφορμή την συνάντηση που θα έχει στο Νταβός ο κ. Αναστασιάδης με τον Γ.Γ του ΟΗΕ κ. Μπαν Γκι Μουν και τον Μουσταφά Ακιντζί.

Ο κ. Λιλλήκας σύμφωνα με πληροφορίες θα ζητήσει από τον Πρόεδρο ενημέρωση επί των όσων έχουν συζητηθεί μέχρι τώρα στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, εκφράζοντας του παράλληλα την ανησυχία της Συμμαχίας Πολιτών για το που οδηγούνται οι εξελίξεις.    

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νέο αίμα στην άσφαλτο… Θανατηφόρο το τροχαίο με μοτοσικλέτα στη Λεμεσό – Τι διερευνά η Αστυνομία

Νέο αίμα στην άσφαλτο… Θανατηφόρο το τροχαίο με μοτοσικλέτα στη Λεμεσό – Τι διερευνά η Αστυνομία

Νεκρός είναι ο διανομέας φαγητού που παρασύρθηκε από όχημα μετά από σύγκρουση με άλλο όχημα στη Λεμεσό το βράδυ της Παρασκευής.