Μόνο με κίνηση στους τέσσερις τροχούς όσοι θα μεταβείτε στο Τρόοδος – Κατεβάστε την έξυπνη εφαρμογή

Μόνο με κίνηση στους τέσσερις τροχούς όσοι θα μεταβείτε στο Τρόοδος – Κατεβάστε την έξυπνη εφαρμογή

Ανακοίνωση έχει εκδώσει η Αστυνομία για την κατάσταση που επικρατεί στο οδικό δίκτυο

Η πρωινή ενημέρωση  για την κατάσταση στο οδικό δίκτυο λόγω των καιρικών συνθηκών έχει διαμορφωθεί ως ακολούθως - Ώρα 06:58 - Λόγω παγετού, οι δρόμοι Προδρόμου - Τροόδους, Καρβουνά - Τροόδους και Πλατρών - Τροόδους είναι ανοικτοί μόνο για οχήματα εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες ή με κίνηση στους τέσσερις τροχούς. Επίσης, σε αρκετές ορεινές περιοχές λόγω παγετού το οδόστρωμα είναι ολισθηρό.

Καλούνται οι οδηγοί όπως είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλή ταχύτητα, να κρατάνε αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να έχουν τα φώτα πορείας των οχημάτων τους αναμμένα (εφόσον χρειάζεται).

Επίσης, καλείται το κοινό για αποφυγή δικής του ταλαιπωρίας, πριν από τη μετάβασή του στους πιο πάνω προορισμούς (κυρίως ορεινές περιοχές) να ενημερώνεται από τις αστυνομικές ανακοινώσεις για την κατάσταση στο οδικό δίκτυο.

Για άμεση ενημέρωση όσο αφορά το οδικό δίκτυο, το κοινό μπορεί να βρίσκει όλες τις τελευταίες πληροφορίες στο Application της Αστυνομίας, στην κατηγορία «Οδικό Δίκτυο».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανοίγει ο δρόμος για το «Αφροδίτη»: Τέλος Μαρτίου οι εξελίξεις σύμφωνα με το Ισραήλ

Ανοίγει ο δρόμος για το «Αφροδίτη»: Τέλος Μαρτίου οι εξελίξεις σύμφωνα με το Ισραήλ

Στα τέλη Μαρτίου εκτιμά ο Πρέσβης του Ισραήλ στη Λευκωσία ότι μπορεί να υπάρξει συμφωνία με την Κυπριακή Δημοκρατία για την αξιοποίηση του κοιτάσματος «Αφροδίτη» στην κυπριακή ΑΟΖ, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι το χρονοδιάγραμμα παραμένει ανοιχτό.

BEST OF TOTHEMAONLINE