Διαψεύδει δημοσίευμα για ύποπτο δάνειο το Συνεργατικό Ταμιευτήριο Λεμεσού

Διαψεύδει δημοσίευμα για ύποπτο δάνειο το Συνεργατικό Ταμιευτήριο Λεμεσού

Δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα η αναφορά σε σημερινό δημοσίευμα ότι το Συνεργατικό Ταμιευτήριο Λεμεσού παραχώρησε δάνειο 16,2 εκατομμυρίων ευρώ χωρίς εξασφαλίσεις, δηλώνει στο ΚΥΠΕ ο Γενικός Διευθυντής του, Δρ. Νέαρχος Ιωάννου, διευκρινίζοντας πως το δάνειο είχε δοθεί από την πρώην ΣΠΕ Αγίας Φύλας, η οποία ως γνωστόν αργότερα συγχωνεύτηκε με το Συνεργατικό Ταμιευτήριο Λεμεσού.

Ο κ. Ιωάννου ξεκαθάρισε πως το δάνειο στο οποίο αναφέρεται το δημοσίευμα είναι το δάνειο που παραχωρήθηκε από την πρώην ΣΠΕ Αγίας Φύλας στον επιχειρηματία, που τελεί υπό κράτηση και το οποίο περιήλθε στο χαρτοφυλάκιο του Συνεργατικού Ταμιευτηρίου Λεμεσού μετά τη συγχώνευση με την ΣΠΕ Αγίας Φύλας.

Ως εκ τούτου, σημείωσε, το Συνεργατικό Ταμιευτήριο Λεμεσού δεν έχει καμία σχέση με τα όσα δημοσιεύτηκαν περί παραχώρησης του εν λόγω δανείου με ανεπαρκείς εξασφαλίσεις.

Πηγή — ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO: Κρίσιμη η επόμενη εβδομάδα για το Κυπριακό – Σειρά από επαφές και συναντήσεις θα έχει ο ΠτΔ

VIDEO: Κρίσιμη η επόμενη εβδομάδα για το Κυπριακό – Σειρά από επαφές και συναντήσεις θα έχει ο ΠτΔ

Κρίσιμη χαρακτηρίζεται η επόμενη εβδομάδα όσον αφορά το Κυπριακό, με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη να έχει γεμάτη ατζέντα επαφών.

BEST OF TOTHEMAONLINE