ΛΕΜΕΣΟΣ: Τους χάλασε τα σχέδια η Αστυνομία – Έπεσαν πυροβολισμοί σε παράνομο «deal»

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τους χάλασε τα σχέδια η Αστυνομία – Έπεσαν πυροβολισμοί σε παράνομο «deal»

Ναυάγησε το παράνομο «deal» των τεσσάρων νεαρών που προσπάθησαν να πωλήσουν κλεμμένη μηχανή μεγάλου κυβισμού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το απόγευμα της Δευτέρας (25/01) μετά από πληροφορίες μετέβη σε συγκεκριμένο σημείο στην περιοχή της  Μουταγιάκας και ανέκοψε το παράνομο deal τεσσάρων νεαρών.

Όπως μας αναφέρθηκε, πρόκειται για ένα 16χρονο Κύπριο, ένα 18χρονο Ρουμάνο, ένα 18χρονο Τουρκοκύπριο και ένας Ρώσο 18 ετών.

Η Αστυνομία έθεσε υπό παρακολούθηση το μέρος και την κατάλληλη στιγμή επενέβη για να συλλάβει τους τέσσερις  νεαρούς. Οι  νεαροί μόλις αντιλήφθηκαν την Αστυνομία, έτρεξαν να διαφύγουν, με τα μέλη της δύναμης να πυροβολούν στον αέρα για εκφοβισμό.

Λίγο αργότερα κατάφερναν να συλλάβουν τους τρεις από τους τέσσερις νεαρούς, ενώ ο 18 Ρώσος κατάφερε να διαφύγει και αυτή την στιγμή καταζητείται.

Αυτή την ώρα τα τρία νεαρά πρόσωπα αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστήριο Λεμεσού για αίτημα προσωποκράτησης τους.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εν αναμονή ανακοινώσεων από ΗΕ η Λευκωσία για νέα ημερομηνία καθόδου Ολγκίν στην Κύπρο

Εν αναμονή ανακοινώσεων από ΗΕ η Λευκωσία για νέα ημερομηνία καθόδου Ολγκίν στην Κύπρο

Από το Γραφείο του Προέδρου της Δημοκρατίας, σε επικοινωνία με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Ανχελα Ολγκίν, απαντήσαμε θετικά στην νέα ημερομηνία που αυτή έχει προτείνει για επίσκεψή της στην Κύπρο, αλλά ανακοινώσεις θα πρέπει να αναμένονται από τα ΗΕ, δήλωσε, την Πέμπτη, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE