FT: Υποψήφιοι για Νόμπελ Ειρήνης Νίκος Αναστασιάδης και Μουσταφά Ακιντζί – Τι λέει το δημοσίευμα

FT: Υποψήφιοι για Νόμπελ Ειρήνης Νίκος Αναστασιάδης και Μουσταφά Ακιντζί – Τι λέει το δημοσίευμα

Δημοσίευμα της εφημερίδας Finacial Times παρουσιάζει τον Πρόεδρο Αναστασιάδη και τον Μουσταφά Ακιντζί ως υποψήφιους για το Νόμπελ Ειρήνης.

Συγκεκριμένα με αφορμή τα όσα έγιναν στο Νταβός η εφημερίδα γράφει:

«Aν και στην πρώτη γραμμή ήταν άλλοι αστέρες», στο φόρουμ συμμετείχαν και δύο εν δυνάμει υποψήφιοι για το φετινό Νόμπελ Ειρήνης, οι Νίκος Αναστασιάδης και Μουσταφά Ακιντζί.

«Οι δυο ηγέτες εξέφρασαν την αποφασιστικότητά τους για την επίτευξη συμφωνίας που θα επανενώση το εδώ και χρόνια διαιρεμένο νησί»

Η εν λόγω είδηση παίζεται έντονα το τελευταίο 24ωρο στην Ελλάδα αλλά και στην υπόλοιπη Ευρώπη.

Με πληροφορίες από tovima.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με φον ντερ Λάιεν και Κόστα στο ίδιο τραπέζι ο Χριστοδουλίδης – «Η ισχύς της Ευρώπης βρίσκεται στους ανθρώπους της»

Με φον ντερ Λάιεν και Κόστα στο ίδιο τραπέζι ο Χριστοδουλίδης – «Η ισχύς της Ευρώπης βρίσκεται στους ανθρώπους της»

Μήνυμα για το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τη σημασία της συνεργασίας μεταξύ των κρατών-μελών έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, υπογραμμίζοντας τη δέσμευση της Κυπριακής Προεδρίας να εργαστεί μέχρι το τέλος της θητείας της για μια πιο αυτόνομη, ανταγωνιστική και ευημερούσα Ευρώπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE