«Τι κάμνεις κύριε τζιαμαι;» - Έσπασε το κρανίο του μικρού «Ζόμπι» με κλωτσιά και μετά τον πέταξε

«Τι κάμνεις κύριε τζιαμαι;» - Έσπασε το κρανίο του μικρού «Ζόμπι» με κλωτσιά και μετά τον πέταξε

Νέες λεπτομέρειες με τον τρόπο που σκότωσε 70χρονος από το Τσακκιλερό τον 4χρονο μίνι ντόπερμαν έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Ο 70χρονος ο οποίος συνελήφθη για την δολοφονία του μικρού «Ζόμπι», φαίνεται με βάση και τις κτηνιατρικές υπηρεσίες να  έσπασε το κρανίο του σκύλου με κλωτσιά γιατί είχε μπει στην αυλή του για να ερωτοτροπήσει με την δική του σκυλίτσα.

Αφού τον κλώτσησε στο κεφάλι, αφήνοντας τον χάμω στο έδαφος γεμάτο αίματα, στην συνέχεια τον άρπαξε και τον πέταξε έξω από την αυλή του σαν αντικείμενο.  

Η  ιδιοκτήτρια του μικρού «Ζόμπι», είχε ακούσει τις κραυγές του σκύλου και άρχισε να τρέχει.

Η ίδια, σύμφωνα με τον «Φιλελεύθερο», του είπε, «τι κάμνεις κύριε τζιαμαι;» και αυτός της απάντησε «εγώ εκλότσησα τον μόνο!».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η ιδιοκτήτρια του «Ζόμπι» μόλις αντίκρισε νεκρό τον σκύλο της υπέστη σοκ!

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις έρευνες για την εν λόγω υπόθεση με τον 70χρονο να δηλώνει φιλόζωος.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Σε μια συγκυρία κρίσιμη για την ευρωπαϊκή και την περιφερειακή γεωπολιτική σταθερότητα, η σημερινή επίσκεψη του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Αντόνιο Κόστα στην Κύπρο, συνιστά σαφές μήνυμα αναγνώρισης του ρόλου της Κυπριακής Δημοκρατίας στην ΕΕ και την Ανατολική Μεσόγειο. Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, στις 12:30.

BEST OF TOTHEMAONLINE