Τι αλλάζει στο Εθνικό Συμβουλίο – Ενημερώνει Βουλή και λαό ο ΠτΔ

Τι αλλάζει στο Εθνικό Συμβουλίο – Ενημερώνει Βουλή και λαό ο ΠτΔ

Μια από τα ίδια μπορεί να χαρακτηριστεί η σύγκληση του Εθνικού Συμβουλίου, με την κυβέρνηση να μιλάει για ενημέρωση και την ελάσσονα αντιπολίτευση για συσκότιση.

Του Τάσου Χριστοδούλου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας όπως άλλωστε γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις ανέγνωσε στους πολιτικούς αρχηγούς επί μια ώρα περίπου, την όποια πρόοδο έχει παρουσιαστεί στις διαπραγματεύσεις.

Αλλάζει η λειτουργία του Εθνικού Συμβουλίου

Αυτό που μπορεί να θεωρηθεί ως είδηση είναι η αλλαγή λειτουργίας του Εθνικού Συμβουλίου αφού σύμφωνα με τον Γιώργο Λιλλήκα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας  υιοθέτησε πρόταση της Συμμαχίας Πολιτών, ώστε στις επόμενες συνεδρίες του Εθνικού Συμβουλίου να συζητηθούν διάφορες πτυχές του Κυπριακού.  

Την ίδια ώρα τα κόμματα τις αντιπολίτευσης ζήτησαν τα έγγραφα των διαπραγματεύσεων με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να παρουσιάζεται θετικός σε αυτήν την πρόταση.

Ενημερώνει Βουλή και λαό ο ΠτΔ

Στις 11 Φεβρουαρίου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, θα ενημερώσει την Βουλή όπως άλλωστε είχε προγραμματιστεί ενώ δεν αποκλείεται εντός του μήνα ο Νίκος Αναστασιάδης, να απευθύνει διάγγελμα είτε να προβεί σε συνέντευξη Τύπου για σκοπούς ενημέρωσης του λαού.

Το επόμενο Εθνικό Συμβούλιο δεν έχει προγραμματιστεί ακόμα όμως σύμφωνα με πληροφορίες θα πραγματοποιηθεί πριν το τέλος Φεβρουαρίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Φόβοι γενικευμένης σύρραξης στη Μέση Ανατολή - Στα άκρα η σύγκρουση Ισραήλ και Ιράν

LIVE: Φόβοι γενικευμένης σύρραξης στη Μέση Ανατολή - Στα άκρα η σύγκρουση Ισραήλ και Ιράν

Κορυφώνεται η παγκόσμια αγωνία, για την απάντηση της Τεχεράνης, στην επιχειρηση «Rising Lion»,  τα χτυπήματα του Ισραήλ κατά στρατιωτικών στόχων και πυρηνικών εγκαταστάσεων του Ιράν τα ξημερώματα της Παρασκευής (13/6). Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline. 

BEST OF TOTHEMAONLINE