Έπιασε το θείο του στα πράσα να βιάζει την κοπέλα του! Τον έσπασε στο ξύλο – Δείτε πως τον κατάντησε

Έπιασε το θείο του στα πράσα να βιάζει την κοπέλα του! Τον έσπασε στο ξύλο – Δείτε πως τον κατάντησε

Ο 52χρονος William Mattson, από τη Νότια Καρολίνα, κατηγορείται ότι επιτέθηκε στην κοπέλα του ανιψιού του και τη βίασε, ενώ ο τελευταίος απουσίαζε.

Όπως διαβάζουμε στο newsbomb.gr, ο Mattson παρέσυρε την κοπέλα του ανιψιού του σε ένα υπνοδωμάτιο, κατά τη διάρκεια οικογενειακού πάρτι, και τη βίασε.

Ο ανιψιός ανέφερε στους αστυνομικούς ότι όταν επέστρεψε στο πάρτι, άκουσε φωνές από το υπνοδωμάτιο των γονιών του. Έσπασε την πόρτα και βρήκε το θείο του να βιάζει την κοπέλα του.

Τότε του επιτέθηκε και τον γρονθοκόπησε.

Attack: William Mattson, 52, was left with two black eyes and cuts after allegedly raping his nephew's girlfriend

Όταν η αστυνομία έφτασε στο σημείο, ο δράστης ισχυρίστηκε ότι η πράξη ήταν συναινετική, κάτι το οποίο αρνήθηκε ωστόσο η κοπέλα.

Ο 52χρονος συνελήφθη από τις Αρχές.

Claims: A police report says Mattson attacked the girl after she returned home from a New Year's Eve party
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με τη νέα του σύνθεση συνέρχεται σήμερα το Εθνικό Συμβούλιο - Στο τραπέζι οι κρίσιμες εξελίξεις και οι διεργασίες για το Κυπριακό

Με τη νέα του σύνθεση συνέρχεται σήμερα το Εθνικό Συμβούλιο - Στο τραπέζι οι κρίσιμες εξελίξεις και οι διεργασίες για το Κυπριακό

Υπό τη νέα του σύνθεση, όπως αυτή διαμορφώθηκε μετά τις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές, συνέρχεται στις 10.00 το Εθνικό Συμβούλιο, σε μια χρονική συγκυρία κατά την οποία καταγράφεται αυξημένη κινητικότητα στο Κυπριακό και εντείνονται οι διεργασίες ενόψει των επόμενων πρωτοβουλιών των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE