ΛΕΜΕΣΟΣ: Ο Φίλιππος μας χρειάζεται – Ας δείξουμε όλοι την ανθρωπιά μας (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ο Φίλιππος μας χρειάζεται – Ας δείξουμε όλοι την ανθρωπιά μας (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Το γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ημέρες η φωτογραφία του Λεμεσιανού Φίλλιπου Αργυρού ο οποίος πάσχει από λευχαιμία και χρειάζεται την οικονομική στήριξη μας.

Ο 20χρονος Φίλιππος δίνει τη δική του μάχη για να κερδίσει τη ζωή. Ο νεαρός από τον Ιούνιο του 2015 μετέβη στο εξωτερικό λόγω οξείας μυελογενούς λευχαιμίας και υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση μυελού των οστών.

Δυστυχώς ο 20χρονος υπέστη υποτροπή και χρειάζεται να μετέβη ξανά στο εξωτερικό και τα έξοδα θα είναι δυσβάστακτα για την οικογένεια του.

Η έκκληση από την οικογένεια του είναι όπως όλοι μας συνεισφέρουμε έστω και από το υστέρημα μας, ώστε να μπορέσουμε να δώσουμε και πάλι ζωή στον νεαρό!

Καταθέσεις μπορούν να γίνονται στους εξής λογαριασμούς:

Εθνική Τράπεζα Ελλάδος Κύπρου - Λουίζα Αργυρού

Αρ. Λογαριασμού: 100008047354

IBAN: CY13006054010000100008047354

BIC ΤΡΑΠΕΖΑΣ: ETHNCY2N

Συνεργατικό Ταμιευτήριο Λεμεσού - Φίλιππος Αργυρού

Αρ. Λογαριασμού: 2229766-3

IBAN: CY13007030200000000022297663

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις» - Συνεχίζεται η προσπάθεια για ΑΤΑ - Βίντεο

ΠτΔ: «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις» - Συνεχίζεται η προσπάθεια για ΑΤΑ - Βίντεο

Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις, διαμήνυσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στη συνέχιση των συζητήσεων την ερχόμενη εβδομάδα για την ΑΤΑ, τη φορολογική μεταρρύθμιση και την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών.