Αβέρωφ vs Άντρος: Eγκαινίασαν μέσω twitter την προεκλογική τους κόντρα – Οι επίμαχοι τους διάλογοι

Αβέρωφ vs Άντρος: Eγκαινίασαν μέσω twitter την προεκλογική τους κόντρα – Οι επίμαχοι τους διάλογοι

Σε βουλευτικές εκλογές οδεύουμε και οι αρχηγοί των δυο μεγάλων κομμάτων αποφάσισαν να επιδοθούν σε μια έντονη αντιπαράθεση μέσω του twitter.

Αν και οι δυο τους είχαν συνάντηση στα γραφεία του ΑΚΕΛ προ ημερών σε αρκετά καλό κλίμα εντούτοις  βρήκαν τρόπο να διασταυρώσουν τα ξίφη τους εγκαινιάζοντας κατά κάποιο τρόπο την προεκλογική περίοδο.

Αφορμή για να ξεσπάσει η κόντρα μεταξύ των δυο ηγετών ήταν το tweet του Αβέρωφ Νεοφύτου με το οποίο σημείωνε:  

«Αν είναι να λύσουμε το Κυπριακό και να ξαναπάμε σε Τρόικες να το ξανασκεφτούμε διπλά»

Το τιτίβισμα αυτό προκάλεσε την αντίδραση του Γ.Γ του ΑΚΕΛ ο οποίος απάντησε λέγοντας

«Μνημονιακές λογικές για λύση του Κυπριακού δε δεχόμαστε. Ούτε δεχόμαστε ότι η κατοχή συμφέρει καλύτερα από τη λύση»  

Δείτε τα tweets:   

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

Συνεχίζονται σήμερα στις Βρυξέλλες οι εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, κατά τις οποίες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχτηκε συγχαρητήρια από επικεφαλής ευρωπαϊκών θεσμών και ομολόγων του για την πρόοδο που επιτεύχθηκε τους τελευταίους έξι μήνες σε διάφορα θέματα, θα παρουσιάσει τη σημαντική πρόοδο που έχει επιτευχθεί επί Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ σε σχέση με το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο.