Στο Νοσοκομείο ο Ακιντζί με συμπτώματα γρίπης

Στο Νοσοκομείο ο Ακιντζί με συμπτώματα γρίπης

Με συμπτώματα γρίπης επισκέφτηκε το “κρατικό” νοσοκομείο στην κατεχόμενη Λευκωσία ο ηγέτης των Τ/κ Μουσταφά Ακιντζί σύμφωνα με δηλώσεις του αρχίατρου Ερσάν Μπερκσέλ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “Γενί Ντουζέν”, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του έγιναν εξετάσεις και αναλύσεις ενώ του συστήθηκε ολιγοήμερη ξεκούραση.

Ο κ. Μπερκσέλ είπε ακόμα ότι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας για την κατάσταση της υγείας του και ότι μετά από ολιγοήμερη ξεκούραση μπορεί να επιτρέψει στα καθήκοντά του.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το «Κράτος Μαφία» και η ώρα των πολιτικών λογαριασμών

Το «Κράτος Μαφία» και η ώρα των πολιτικών λογαριασμών

Η ανακοίνωση για το πόρισμα της Αρχής κατά της Διαφθοράς για το «Κράτος Μαφία» δεν άνοιξε απλώς μια νέα συζήτηση γύρω από τη διαφθορά και τη διαπλοκή στην Κύπρο. Άνοιξε ένα μέτωπο πολιτικής σύγκρουσης με βαθιές θεσμικές προεκτάσεις, φέρνοντας αντιμέτωπα τα δύο μεγαλύτερα κόμματα ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ, επαναφέροντας στο προσκήνιο ερωτήματα για τη λειτουργία των θεσμών, τη λογοδοσία και την εμπιστοσύνη των πολιτών, προς το κράτος δικαίου.