Οδηγοί ΠΡΟΣΟΧΗ! Εργασίες σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού! Διαβάστε που για να μην ταλαιπωρηθείτε

Οδηγοί ΠΡΟΣΟΧΗ! Εργασίες σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού! Διαβάστε που για να μην ταλαιπωρηθείτε

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων ανακοίνωσε ότι από τις 8.30 το βράδυ της Τρίτης 9 Φεβρουαρίου, μέχρι τις 6 το πρωί της επόμενης μέρας, θα εκτελούνται εργασίες περιοδικής συντήρησης του οδοστρώματος σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού, και συγκεκριμένα στην έξοδο προς το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, το τμήμα αυτό του δρόμου θα είναι κλειστό για την κυκλοφορία και η τροχαία κίνηση από τη Λεωφόρο Αθαλάσσας προς τον αυτοκινητόδρομο Α1 Λευκωσίας – Λεμεσού θα διοχετεύεται διαμέσου του κυκλικού κόμβου του εμπορικού πάρκου Σιακόλα.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό να επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ – Ερχιουρμάν: Στις 8 Μαίου η συνάντηση – «Ο ορίζοντας του τέλους του 2026 δεν πρέπει να χαθεί»

ΠτΔ – Ερχιουρμάν: Στις 8 Μαίου η συνάντηση – «Ο ορίζοντας του τέλους του 2026 δεν πρέπει να χαθεί»

Στις 8 Μάϊου, στις 16.00, θα πραγματοποιηθεί η νέα συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τ/κ ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στην οικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, ανακοίνωσε, το μεσημέρι της Πέμπτης, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE