Ντου της Αστυνομίας σε παράνομα bingo στην Λάρνακα και Αραδίππου

Ντου της Αστυνομίας σε παράνομα bingo στην Λάρνακα και Αραδίππου

Χρηματικό ποσό άνω των τριών χιλιάδων ευρώ και ηλεκτρονικοί πίνακες κατασχέθηκαν από δύο υποστατικά σε Λάρνακα και Αραδίππου, όπου διεξαγόταν παράνομο ιδιωτικό λαχείο bingo.

Σύμφωνα με την Αστυνομία μεταξύ των ωρών 21.00  το βράδυ της 8ης Φεβρουαρίου και 04.00 σήμερα τα ξημερώματα, με δικαστικό ένταλμα έρευνας, μέλη του ΟΠΕ, ΤΑΕ, ΜΜΑΔ, των Αστυνομικών Σταθμών Ορόκλινης και Αραδίππου, του Τμήματος Τεχνολογικής Ανάπτυξης και Ηλεκτρομηχανολογικής Υπηρεσίας, ερεύνησαν δύο υποστατικά σε Λάρνακα και Αραδίππου σχετικά με τη διεξαγωγή παράνομου ιδιωτικού λαχείου bingo και κατασχέθηκαν διάφορα τεκμήρια και χρηματικά ποσά.
 
Συγκεκριμένα από υποστατικό στο δρόμο Λάρνακας – Δεκέλειας κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 2,491 ευρώ, ενώ από άλλο bingo στην Αραδίππου κατασχέθηκε το ποσό των 819 ευρώ.
 
Από τα δύο υποστατικά κατασχέθηκαν επίσης ηλεκτρονικοί πίνακες, πινακίδες και άλλα αντικείμενα που σχετίζονται με τη διεξαγωγή bingo.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για Pegasus-1: «Επιβεβαιώνεται το ενεργειακό δυναμικό της Κύπρου – Προχωρούμε με συνέπεια»

Χριστοδουλίδης για Pegasus-1: «Επιβεβαιώνεται το ενεργειακό δυναμικό της Κύπρου – Προχωρούμε με συνέπεια»

Η νέα ανακάλυψη φυσικού αερίου στην κυπριακή αποκλειστική οικονομική ζώνη (ΑΟΖ) στο Pegasus-1 στο Οικόπεδο 10 επιβεβαιώνει το ενεργειακό δυναμικό της Κύπρου, αναφέρει σε ανάρτησή του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης μετά από τηλεδιάσκεψη που είχε το απόγευμα της Δευτέρας με στελέχη της ExxonMobil.