Θαυμάστρια φλέρτατε την Άννα Βίσση στην πίστα! (VIDEO)

Θαυμάστρια φλέρτατε την Άννα Βίσση στην πίστα! (VIDEO)

Αυτό και αν δεν το περίμενε η Αννα Βίσση απο θαυμάστρια της . Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου η Άννα Βίσση εμφανίστηκε σε νυχτερινό κέντρο επί της οδού Πειραιώς με αφορμή ένα ένα special event που διοργάνωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός «89,8 Δρόμος fm».

Την ώρα που η τραγουδίστρια ήταν πάνω στη σκηνή δέχτηκε το φλερτ από μία θαυμάστριά της με χαρά και δε δίστασε να πει από το μικρόφωνο: «Γουστάρεις να είσαι; Θες να βρεις κανέναν; Ήρθες σήμερα να βρεις έρωτα; Με εμένα; Μου την πέφτει γυναίκα... γουστάρω! Και είναι και ωραία γυναίκα, πολύ ωραία κοπέλα»!

Δείτε όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE