Παραλύουν τα νοσοκομεία την ερχόμενη εβδομάδα - Εξήγγειλαν απεργίες οι νοσηλευτές

Παραλύουν τα νοσοκομεία την ερχόμενη εβδομάδα - Εξήγγειλαν απεργίες οι νοσηλευτές

Το Διοικητικό Συμβούλιο και οι επαρχιακές επιτροπές της Παγκύπριας Συντεχνίας νοσηλευτών αποφάσισαν να προχωρήσουν σε απεργιακά μέτρα στις 22 και 23 Φεβρουαρίου.

Σε ανακοίνωση αναφέρεται ότι σε συνεδρίαση του Δ.Σ τη Δευτέρα, (15/2) και των εκπρόσωπων των επαρχιακών επιτροπών της συντεχνίας αποφασίστηκε ομόφωνα η κάθοδος της συντεχνίας και των μελών της στις προ ημερών εξαγγελθείσες 12ωρες απεργιακές κινητοποιήσεις για τις 22 και 23 Φεβρουαρίου. 

Επίσης αποφασίστηκε η πραγματοποίηση επαρχιακών συνελεύσεων σε όλα τα κατά τόπους νοσοκομεία για ενημέρωση όλων των νοσηλευτών μελών και μη.

Η συντεχνία καλεί όλους τους νοσηλευτές να παρευρεθούν στις συνελεύσεις της συντεχνίας έτσι ώστε να τύχουν λεπτομερούς ενημέρωσης σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις και την απόφαση της συντεχνίας να κατέλθει σε κινητοποιήσεις. Αναφέρεται ότι σήμερα θα σταλεί και σχετική εγκύκλιος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανείπωτη θλίψη: «Έσβησε» ο 16χρονος Άρης που παρασύρθηκε από μεθυσμένο οδηγό στη Λευκωσία ενώ οδηγούσε σκούτερ

Ανείπωτη θλίψη: «Έσβησε» ο 16χρονος Άρης που παρασύρθηκε από μεθυσμένο οδηγό στη Λευκωσία ενώ οδηγούσε σκούτερ

Ανείπωτη τραγωδία εκτυλίχθηκε καθώς έχασε τη μάχη για τη ζωή ο 16χρονος Άρης Παπαχαραλάμπους, που είχε παρασυρθεί από μεθυσμένο οδηγό ενώ οδηγούσε το σκούτερ του, στις 7 Αυγούστου στην Αγλατζιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE