Διχάζει η γκόμενα του Παντελίδη από τα κατεχόμενα

Διχάζει η γκόμενα του Παντελίδη από τα κατεχόμενα

«Εμφύλιος» πόλεμος στα social media, ξέσπασε στην Κύπρο για το τραγούδι του Ελλαδίτη τραγουδοποιού, Παντελή Παντελίδη, που αφορά την τουρκική εισβολή.

Μπούμερα του ήρθε του γνωστού λαϊκού αοιδός, η κίνηση του να γράψει όπως είπε να τραγούδι για τους θαυμαστές του από την Κύπρο.

Το τραγούδι  του «σκάρτη γκόμενα που τριγυρνάς στα κατεχόμενα» προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων. Ο κυπριακός ελληνικός λαός… φαίνεται διχασμένος! Τα δυο στρατόπεδα εκφράζουν τις απόψεις τους δημοσίως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Από την μία κυριαρχεί η άποψη ότι... το τραγούδι του Παντελίδη σας ενόχλησε; Όταν πάμε εμείς στα κατεχόμενα, για ψώνια και στα καζίνο κτλ είναι καλά; Από την άλλη υπάρχουν και αυτοί που εξοργίστηκαν, οι οποίοι είναι και περισσότεροι.   

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE