ΛΕΜΕΣΟΣ: «Πίσω από τα σίδερα» η οικιακή βοηθός που κακοποιούσε το 17χρονο τετραπληγικό κορίτσι

ΛΕΜΕΣΟΣ: «Πίσω από τα σίδερα» η οικιακή βοηθός που κακοποιούσε το 17χρονο τετραπληγικό κορίτσι

Οι κρυφές κάμερες έσωσαν το τετραπληγικό κορίτσι από τον Γολγοθά που περνούσε.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, επέβαλλε την Παρασκευή (19/02) ποινή φυλάκισης δυο ετών, στην οικιακή βοηθό απο τις Φιλιππίνες, κρίνοντας την ένοχη για κακοποίηση ανηλίκου.

Το μαρτυρικό υλικό (κρυφές κάμερες) όπως και οι καταθέσεις από το οικογενειακό περιβάλλον του ανηλίκου κοριτσιού έδωσαν φως ώστε να εκδικαστεί η υπόθεση.

Να σημειωθεί πως την κακοποίηση του 17χρονο τετραπληγικού κοριτσιού ανακάλυψε η μητέρα του, με τα πρώτα ύποπτα σημάδια από μώλωπες να είναι εμφανές. 

Βάζοντας κρυφές κάμερες (που ήταν συνδεδεμένες με το κινητό τηλέφωνο της), διαπίστωσε πως το κοριτσάκι της κακοποιείται από την 55χρονη αλλοδαπή οικιακή βοηθό που την φρόντιζε.

Διαβάστε ακόμη

Στις Κεντρικές Φυλακές η οικιακή βοηθός που κακοποιούσε 17χρονη τετραπληγική

Λεμεσός: Καταγγελία κακοποίησης τετραπληγικού παιδιού από την οικιακή βοηθό!

VIDEO που σοκάρει - Οικιακή βοηθός στη Λεμεσό ξυλοκοπά τετραπληγικό κορίτσι

Ενώπιον δικαστηρίου η οικιακή βοηθός που κακοποιούσε τετραπληγικό κοριτσάκι

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Αναμένει αποτέλεσμα από τη συνάντηση της Ντι Κάρλο στην Άγκυρα ο ΠτΔ - Το σχόλιό του για την εγκληματική οργάνωση

Αναμένει αποτέλεσμα από τη συνάντηση της Ντι Κάρλο στην Άγκυρα ο ΠτΔ - Το σχόλιό του για την εγκληματική οργάνωση

Σε αναμονή για ενημέρωση αναφορικά με τις επαφές της Αναπληρώτριας ΓΓ των ΗΕ βρίσκεται η Κυβέρνηση, όπως ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE