Έφερνε απαγορευμένα φυτοφάρμακα από τα Κατεχόμενα και τα μεταπουλούσε

Έφερνε απαγορευμένα φυτοφάρμακα από τα Κατεχόμενα και τα μεταπουλούσε

Χειροπέδες σε 39χρονο άντρα από την Λάρνακα

Στη σύλληψη 39χρονου απο την Λάρνακα προχώρησε η Αστυνομία Πάφου στις 09:30 περίπου το πρωί , όταν μετά από έλεγχο στο όχημα του εντοπίστηκε μεγάλη ποσότητα φυτοφαρμάκων για τα οποία υπάρχουν υπόνοιες ότι προέρχονται από τα κατεχόμενα.

Ο 39χρονος ανακόπηκε στο κέντρο της Πάφου. Τα ανευρεθέντα φυτοφάρμακα παραλήφθηκαν και κατασχέθηκαν.

Τα είδη των φυτοφαρμάκων αυτών που εντοπίστηκαν, έχουν αποσυρθεί από τα καταστήματα πώλησης στις ελεύθερες περιοχές, αφού δεν πληρούσαν κανόνες και κανονισμούς της Ε.Ε.

Ανακρινόμενος ο 39χρονος είπε πως τα φυτοφάρμακα τα προμηθεύτηκε από κάποιο πρόσωπο που δεν κατονομάζει.

Η αστυνομία εκτιμά ότι ο 39χρονος είχε ως σκοπό να προμηθεύσει τα φυτοφάρμακα σε άλλα πρόσωπα.

Την υπόθεση ανέλαβαν οι τελωνειακές και αστυνομικές αρχές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έκτακτη συνεδρία της Ολομέλειας της Βουλής - «Αναταράξεις» με την αναπομπή για τις πολλαπές συντάξεις - Τι αποφασίστηκε

Έκτακτη συνεδρία της Ολομέλειας της Βουλής - «Αναταράξεις» με την αναπομπή για τις πολλαπές συντάξεις - Τι αποφασίστηκε

Η Ολομέλεια της Βουλής των Αντιπροσώπων συνεδρίασε εκτάκτως γύρω στις 18:00 με πέντε ώρες καθυστέρηση, με αντικείμενο την εξέταση σειράς αναπομπών από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Στο επίκεντρο βρέθηκε η αναπομπή του νόμου που αφορά τη ρύθμιση των πολλαπλών συνταξιοδοτικών ωφελημάτων κρατικών αξιωματούχων.

BEST OF TOTHEMAONLINE