ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Προσβλήθηκαν τα μωρά μου από τον ιό ΖΙΚΑ»! Νεαρή μητέρα διηγείται την δραματική περιπέτεια της οικογένειάς της

«Προσβλήθηκαν τα μωρά μου από τον ιό ΖΙΚΑ»! Νεαρή μητέρα διηγείται την δραματική περιπέτεια της οικογένειάς της

Οικογένεια με πολύ στενές σχέσεις, συγκλονίστηκε μετά την είδηση της προσβολής των δίδυμων αγγέλων τους ηλικίας 18 μηνών, από τον ιό ΖΙΚΑ. Μητέρα και γιαγιά μιλούν αποκλειστικά στο «ThemaOnline», για τη δραματική περιπέτειά τους…

Του Ανδρέα Χαραλάμπους

Η οικογένεια διαμένει μόνιμα στην Αθήνα, αλλά είναι κατά το ήμισυ κυπριακής καταγωγής. Παππούδες και γονείς μένουν στο ίδιο σπίτι, με κύρια έγνοια και ασχολία, τα δίδυμα, ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι, ηλικίας 18 μηνών.

«Αρχικά, ανησυχήσαμε υποπτευόμενοι κρυολόγημα, διότι όσο κι αν προσπαθούσαμε να τα προστατεύσουμε από το κρύο ήταν πολύ ζωηρά και ήθελα να παίζουν έξω», ξεκίνησε να μας λέει η μητέρα.

«Αλλά όταν φτάσαμε στο νοσοκομείο, οι γιατροί χλόμιασαν κυριολεκτικά και για μερικά βασανιστικά λεπτά αρνούνταν να μας πουν τι έδειξαν οι εξετάσεις, μέχρι να σιγουρευτούν. Όταν ήταν πλέον καθαρό μας είπαν ότι τα μωρά μου προσβλήθηκαν από τον ιό ΖΙΚΑ, ο οποίος μέχρι στιγμής ήταν ουσιαστικά άγνωστος στην Ελλάδα. Τα μωρά τα δικά μου, ήταν από τα πρώτα κρούσματα…», συνέχισε ταραγμένη.

Στη συζήτηση μπήκε η γιαγιά για να σημειώσει: «είναι απαράδεχτο που κανείς δεν έχει ενημερώσει τον κόσμο για την αρρώστια και πως μπορεί ο κόσμος να προστατευθεί από αυτήν. Ποια είναι τα συμπτώματα δεν μας είπε ποτέ κανείς. Πώς να το καταλάβει μια οικογένεια για να το προλάβει; Αυτό είναι ανευθυνότητα»!

Τα μικρά πέρασαν συνολικά δύο εβδομάδες στην εντατική ιδιωτικής κλινικής. Δύο εβδομάδες αδιάκοπης αγωνίας για την αγαπημένη οικογένεια.

Ευτυχώς όμως η κατάληξη ήταν ευτυχής. Τα παιδάκια χαίρουν πλέον άκρας υγείας και παίζουν μόνο μέσα στο σπίτι.

Ευχόμαστε καμία οικογένεια να μην περάσει ότι πέρασε η εν λόγω οικογένεια. Για να γίνει αυτό πρέπει όλοι να ενημερωθούμε και να προστατευτούμε, για να μην θρηνήσουμε θύματα από τη νέα μάστιγα!

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απαντά στον Τούρκο ΥΠΕΞ ο ΠτΔ: «Αντιλαμβάνομαι τη δύσκολη θέση που βρίσκεται, λόγω της αναγνώρισης του ρόλου της Κυπριακής Δημοκρατίας»

Απαντά στον Τούρκο ΥΠΕΞ ο ΠτΔ: «Αντιλαμβάνομαι τη δύσκολη θέση που βρίσκεται, λόγω της αναγνώρισης του ρόλου της Κυπριακής Δημοκρατίας»

Επιβεβαίωσε τη συνάντησή του στις Βρυξέλλες με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ απάντησε και στο Τούρκο Υπουργό Εξωτερικών, τονίζοντας ότι η Κύπρος είναι κέντρο επιχειρήσεων αποστολής ανθρωπιστικής βοήθειας και απομάκρυνσης αμάχων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top