Έφτασαν τους 115 οι νεκροί από τη γρίπη

Έφτασαν τους 115 οι νεκροί από τη γρίπη

Σε υψηλά επίπεδα, συνεχίζει να βρίσκεται η δραστηριότητα της γρίπης στην Ελλάδα και η κορύφωσή της αναμένεται προς το τέλος του μήνα. Σήμερα πέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από εργαστηριακώς επιβεβαιωμένη γρίπη, ανεβάζοντας σε 115 το συνολικό αριθμό των θυμάτων.

Δεκαέξι νέα κρούσματα δηλώθηκαν στο Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων. Σύμφωνα με τα στοιχεία, του ΚΕΕΛΠΝΟ, σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας νοσηλεύονται 118 άτομα, ενώ από την αρχή του έτους έχουν νοσηλευθεί σε ΜΕΘ συνολικά 356.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Οι αναπάντητες της Αννίτας, οι τριγμοί στο ΔΗΚΟ και το «όχι» στην υπουργοποίηση

Ανασχηματισμός: Οι αναπάντητες της Αννίτας, οι τριγμοί στο ΔΗΚΟ και το «όχι» στην υπουργοποίηση

Μάδημα της μαργαρίτας κατήντησε η συζήτηση περί ανασχηματισμού, τα επόμενα 24ωρα αναμένονται οι τελικές αποφάσεις. Η παρατεταμένη εκκρεμότητα, αν και δίνει την ευκαιρία στον Νίκο Χριστοδουλίδη να ζυγίσει αντιδράσεις, προκαλεί δυσφορία τόσο στα κόμματα όσο και στα πρόσωπα που εμπλέκονται, σύμφωνα με ρεπορτάζ στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήδεων του Alpha.

BEST OF TOTHEMAONLINE