«Σείστηκε» το μαγαζί - Έτσι αποχαιρέτισαν τον Παντελίδη στη Λευκωσία (BINTEO)

«Σείστηκε» το μαγαζί - Έτσι αποχαιρέτισαν τον Παντελίδη στη Λευκωσία (BINTEO)

Σε μία αυθόρμητη ενέργεια προχώρησαν όσοι βρέθηκαν στις 18 Φεβρουαρίου, την ημέρα του θανάτου του δημοφιλούς τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη, σε νυχτερινό κέντρο στη Λευκωσία.

Τα φώτα έσβησαν και η μουσική σταμάτησε και όλοι μαζί συγκλονισμένοι από το πρόωρο θάνατο του δημοφιλούς τραγουδιστή, όσοι ήταν στο μαγαζί της κυπριακής πρωτεύουσας  τραγούδησαν ακαπέλα τη μεγάλη του επιτυχία «Λιώμα σε γκρεμό».

Οι μεγάλες επιτυχίες του Παντελίδη «έπαιζαν» και θα παίζουν σε όλα τα κέντρα διασκέδασης σε Ελλάδα και Κύπρο.

Δείτε το βίντεο:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Ανησυχητικά πρωτόγνωρο»: Πώς το Ουκρανικό μπορεί να επηρεάσει το εδαφικό στο Κυπριακό

«Ανησυχητικά πρωτόγνωρο»: Πώς το Ουκρανικό μπορεί να επηρεάσει το εδαφικό στο Κυπριακό

Ο διεθνολόγος Αντώνης Στυλιανού, μιλώντας στο «Τ», αναλύει κατά πόσο το εδαφικό στο Κυπριακό μπορεί να βρεθεί σε νέο πλαίσιο αν η διεθνής κοινότητα αποδεχθεί λύση με απώλεια εδαφών στην Ουκρανία.

BEST OF TOTHEMAONLINE