Λεμεσός: Απίστευτες βωμολοχίες καναλάρχη σε υποψήφιο βουλευτή - «Μ_ _ _ _α, Αλήτη, Π_ _ _ _ _παιδο»

Λεμεσός: Απίστευτες βωμολοχίες καναλάρχη σε υποψήφιο βουλευτή - «Μ_ _ _ _α, Αλήτη, Π_ _ _ _ _παιδο»

Βρισιές που μόνο σε ποδοσφαιρικά γήπεδα μπορείς να ακούσεις εκστομίστηκαν μεταξύ καναλάρχη και υποψήφιου βουλευτή έξω απο εκκλησία.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες ο εν λόγω υποψήφιος βουλευτής του ΔΗΣΥ φέρεται να είχε μια διαμάχη με ένα δημοσιογράφο ενώ ακολούθως εμπλάκηκε και διευθυντής τηλεοπτικού σταθμού εκτοξεύοντας απίστευτες βρισιές.

Όλα αυτά γίνονταν έξω από την εκκλησία το πρωί της Κυριακής (21-2) όπου ακούστηκαν οι εξής φράσεις:

«Άτε ρε μ@λ^#@! Φύε που δαμέ ρε αλήτη, ξυμαρισμένε, απατεώνα που εν να μας πεις τζαι γάρους κομπλεξικέ!»

Στην συνέχεια ο υποψήφιος βουλευτής του ΔΗΣΥ πλησίασε λέγοντας στον καναλάρχη «έλα δέρμε ρε!», για να του απαντήσει πως «εν σε δέρνω, δειλούς εν δέρνω εγώ! Άτε πήαινε στο καλό κερατά! Εν να σου κάμω μεγάλο ρεζιλίκι. Είσαι ένα π*^στ*#αιδο κλέφτης λωποδύτης! Τώρα εμπήκες να μου κάμεις τζαι τον βουλευτή ξυμαρισμένε».

Τα πνεύματα ηρέμησαν όταν ο υποψήφιος βουλευτής αποχώρησε με το αυτοκίνητο του…    

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Οι αναπάντητες της Αννίτας, οι τριγμοί στο ΔΗΚΟ και το «όχι» στην υπουργοποίηση

Ανασχηματισμός: Οι αναπάντητες της Αννίτας, οι τριγμοί στο ΔΗΚΟ και το «όχι» στην υπουργοποίηση

Μάδημα της μαργαρίτας κατήντησε η συζήτηση περί ανασχηματισμού, τα επόμενα 24ωρα αναμένονται οι τελικές αποφάσεις. Η παρατεταμένη εκκρεμότητα, αν και δίνει την ευκαιρία στον Νίκο Χριστοδουλίδη να ζυγίσει αντιδράσεις, προκαλεί δυσφορία τόσο στα κόμματα όσο και στα πρόσωπα που εμπλέκονται, σύμφωνα με ρεπορτάζ στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήδεων του Alpha.

BEST OF TOTHEMAONLINE