Λεμεσός: Απίστευτες βωμολοχίες καναλάρχη σε υποψήφιο βουλευτή - «Μ_ _ _ _α, Αλήτη, Π_ _ _ _ _παιδο»

Λεμεσός: Απίστευτες βωμολοχίες καναλάρχη σε υποψήφιο βουλευτή - «Μ_ _ _ _α, Αλήτη, Π_ _ _ _ _παιδο»

Βρισιές που μόνο σε ποδοσφαιρικά γήπεδα μπορείς να ακούσεις εκστομίστηκαν μεταξύ καναλάρχη και υποψήφιου βουλευτή έξω απο εκκλησία.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες ο εν λόγω υποψήφιος βουλευτής του ΔΗΣΥ φέρεται να είχε μια διαμάχη με ένα δημοσιογράφο ενώ ακολούθως εμπλάκηκε και διευθυντής τηλεοπτικού σταθμού εκτοξεύοντας απίστευτες βρισιές.

Όλα αυτά γίνονταν έξω από την εκκλησία το πρωί της Κυριακής (21-2) όπου ακούστηκαν οι εξής φράσεις:

«Άτε ρε μ@λ^#@! Φύε που δαμέ ρε αλήτη, ξυμαρισμένε, απατεώνα που εν να μας πεις τζαι γάρους κομπλεξικέ!»

Στην συνέχεια ο υποψήφιος βουλευτής του ΔΗΣΥ πλησίασε λέγοντας στον καναλάρχη «έλα δέρμε ρε!», για να του απαντήσει πως «εν σε δέρνω, δειλούς εν δέρνω εγώ! Άτε πήαινε στο καλό κερατά! Εν να σου κάμω μεγάλο ρεζιλίκι. Είσαι ένα π*^στ*#αιδο κλέφτης λωποδύτης! Τώρα εμπήκες να μου κάμεις τζαι τον βουλευτή ξυμαρισμένε».

Τα πνεύματα ηρέμησαν όταν ο υποψήφιος βουλευτής αποχώρησε με το αυτοκίνητο του…    

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διορισμός Εθνικού Συντονιστή - Ποια η αρμοδιότητά του - Πότε αναμένεται να προχωρήσει η μεταρρύθμιση του υπ. Εσωτερικών

Διορισμός Εθνικού Συντονιστή - Ποια η αρμοδιότητά του - Πότε αναμένεται να προχωρήσει η μεταρρύθμιση του υπ. Εσωτερικών

Στην απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου για σύσταση Εθνικού Μηχανισμού Πολιτικής Προστασίας αναφέρθηκε σήμερα η Υφυπουργός παρά τω Προέδρω κα Ειρήνη Πική, μετά τη συνεδρίαση του Σώματος, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE