Υποψήφια στις βουλευτικές η Χριστιάνα Αριστοτέλους;

Υποψήφια στις βουλευτικές η Χριστιάνα Αριστοτέλους;

Εισβολή έχουν κάνει οι άνθρωποι του lifestyle στην κούρσα για τις φετινές βουλευτικές εκλογές, με ποδοσφαιριστές , ηθοποιούς και παρουσιαστές να βρίσκονται μέσα ή κοντά σε ψηφοδέλτια.

Επιμέλεια: Ανδρέας Χαραλάμπους

Η εμπιστοσύνη του κόσμου στους επαγγελματίες πολιτικούς έχει κλονιστεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια. Τα συγκεκριμένο φαινόμενο δεν παρατηρείται μόνο στην Κύπρο, αλλά και στο εξωτερικό και τα κόμματα έλαβαν παρόμοια μέτρα, με σκοπό την προσέλκυση ψηφοφόρων στους κόλπους τους.

Πληροφορίες της  εφημερίδας «Καθημερινή» φέρουν λοιπόν τη Συμμαχία Πολιτών να σκέφτεται να βάλει στη λίστα της, την αγαπημένη παρουσιάστρια του τηλεοπτικού κοινού, Χριστιάνα Αριστοτέλους και ίσως να έχουμε μια βόμβα μεγατόνων να σκάει σύντομα, αν αποφασίσουν τελικά να της κάνουν κρούση για συμπερίληψη στο ψηφοδέλτιου του κόμματός τους.

Εκπρόσωπος της Συμμαχίας Πολιτών, επικοινώνησε με το Themaonline, αναφέροντας πως τα δημοσιεύματα περί κρούσης της Χριστιάνας Αριστοτέλους από το κόμμα, δεν ευσταθούν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αντόνιο Κόστα: «Σε μια ενωμένη Ευρώπη, η επανένωση της Κύπρου αποτελεί βασικό ζήτημα»

Αντόνιο Κόστα: «Σε μια ενωμένη Ευρώπη, η επανένωση της Κύπρου αποτελεί βασικό ζήτημα»

«Σε μια ενωμένη Ευρώπη, η επανένωση της Κύπρου αποτελεί βασικό ζήτημα» ανέφερε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αντόνιο Κόστα, ο οποίος έγινε δεκτός το πρωί της Παρασκευής από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικό Μέγαρο, στη Λευκωσία. Το Κυπριακό είναι ένα ευρωπαϊκό ζήτημα, σημείωσε από την πλευρά του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο οποίος αναφέρθηκε και στις συζητήσεις που θα έχει με τον κ. Κόστα για το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο (ΠΔΠ). Τον συνεχάρη, παράλληλα, για την πρωτοβουλία του να επισκεφθεί όλα τα κράτη μέλη.

BEST OF TOTHEMAONLINE