Βίντεο με τον Διευθυντή του Εxtra την στιγμή που βρίζει υποψήφιο βουλευτή του ΔΗΣΥ

Βίντεο με τον Διευθυντή του Εxtra την στιγμή που βρίζει υποψήφιο βουλευτή του ΔΗΣΥ

Σάλος έχει προκληθεί από τον έντονο καυγά που είχε ο Διευθυντής του τηλεοπτικού σταθμού Extra, με υποψήφιο του ΔΗΣΥ, στην Λεμεσό έξω από εκκλησία.

Βίντεο ντοκουμέντο καταγράφει την στιγμή όπου ο Γιώργος Κωνστανίνου, επιτίθεται φραστικά στον υποψήφιο βουλευτή του ΔΗΣΥ Νίκο Σύκα εκτοξεύοντας του απίστευτες βρισιές.

Ο Νίκος Σύκας καλεσμένος στις βουλευτικές του 2011 στον τηλεοπτικό σταθμό του Extra ως υποψήφιος του ΔΗΣΥ

Όλα ξεκίνησαν όταν ο υποψήφιος βουλευτής του ΔΗΣΥ λογομάχησε αρχικά με τον αρχισυντάκτη του σταθμού κ. Χρίστο Αριστείδου για κάτι που φέρεται να είπε ο δεύτερος.

Στο βίντεο που ακολουθεί ακούγονται βαρύτατοι χαρακτηρισμοί που μπορεί να ενοχλήσουν:

Διαβάστε επίσης:

Λεμεσός: Απίστευτες βωμολοχίες καναλάρχη σε υποψήφιο βουλευτή - «Μ_ _ _ _α, Αλήτη, Π_ _ _ _ _παιδο»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε αχαρτογράφητα νερά το Κυπριακό - Κανένα αποτέλεσμα από την τριμερή συνάντηση

Σε αχαρτογράφητα νερά το Κυπριακό - Κανένα αποτέλεσμα από την τριμερή συνάντηση

Χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα ολοκληρώθηκε η τριμερής συνάντηση για το Κυπριακό, επιβεβαιώνοντας ότι, παρά τη ρητορική περί «συνέχισης του διαλόγου», η διαδικασία παραμένει στάσιμη και εγκλωβισμένη σε μια παρατεταμένη προ-διαπραγματευτική φάση.

BEST OF TOTHEMAONLINE