LIKE ONLINE

To Deal του αιώνα! Πούλησε εταιρεία 250 εκατομμυρίων και πήρε ένα ποδήλατο!

To Deal του αιώνα! Πούλησε εταιρεία 250 εκατομμυρίων και πήρε ένα ποδήλατο!

Ο Chris Hill-Scott, αποτελεί συνιδρυτή της εταιρείας SwiftKey, η οποία αγοράστηκε από τη Microsoft για 250 εκατομμύρια δολάρια.

Το θέμα είναι, πως ο ίδιος δεν έλαβε δεκάρα από αυτά τα χρήματα, αφού είχε πουλήσει το μερίδιό του στην εταιρεία, με αντάλλαγμα ένα ποδήλατο, λίγους μήνες μετά από την ίδρυση της, σύμφωνα με όσα αναφέρονται σε σχετικό άρθρο "Times".

Σήμερα, ο Hill-Scott δουλεύει για τη βρετανική κυβέρνηση, ως προγραμματιστής, ενώ πρόσφατα παραδέχτηκε δημοσίως την γκάφα του, γράφοντας στον λογαριασμό του στο Twitter, ότι η απόφαση που είχε πάρει τότε να πουλήσει το μερίδιό του, ήταν το μεγαλύτερο λάθος που έκανε ποτέ.

Ο λόγος που η Microsoft επιθυμούσε να εξαγοράσει τη SwiftKey, ήταν ότι οι δημιουργοί της SwiftKey, είχαν βρει έναν τρόπο, με βάση την τεχνητή νοημοσύνη, να προβλέπουν ακριβώς τις λέξεις στις επικείμενες προτάσεις.

Στην ίδια δημοσίευση, αναφέρεται ότι και οι 150 υπάλληλοι της παραπάνω εταιρείας θα ενσωματωθούν στο τμήμα Microsoft Research, χωρίς όμως να έχει γνωστοποιηθεί ακόμα, το αν θα συνεχιστεί η εξέλιξη και η υποστήριξη της εφαρμογής, ή αν η Microsoft θα τους χρησιμοποιήσει σε άλλα προγράμματα της.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Σε προχωρημένη σήψη η σορός του άντρα που βρέθηκε σε πάρκο στη Λευκωσία – Σε εξέλιξη οι έρευνες - Εν αναμονή της νεκροτομής

Μονή Αββακούμ: «Δεν τους ανήκει τίποτα από το μοναστήρι... όπως ήρθαν θα φύγουν» - Υποψίες για ακίνητα και στην Ελλάδα

Ένας στους δέκα νέους ούτε δουλεύουν, ούτε σπουδάζουν – Πόσες γυναίκες και πόσοι άνδρες

Πότε ένας εργοδότης μπορεί να απολύσει εργοδοτούμενο χωρίς να δώσει προειδοποίηση

Συνεχίζεται σήμερα η υπόθεση παύσης του Γεν. Ελεγκτή ενώπιον του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου

Όχημα «τυλίχθηκε» στις φλόγες στον Στρόβολο – Εκτεταμένες οι ζημιές



Κυπριακό: Κρίσιμη εβδομάδα για τα επόμενα βήματα - Βλέπει τον Τατάρ σήμερα η Ολγκίν στο Λονδίνο

Κυπριακό: Κρίσιμη εβδομάδα για τα επόμενα βήματα - Βλέπει τον Τατάρ σήμερα η Ολγκίν στο Λονδίνο

Οι επόμενες ημέρες αναμένονται να είναι κρίσιμες για την πορεία του κυπριακού. Μετά τη συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ στις Βρυξέλλες, η Μαρία Άνχελα Ολγκίν θα έχει συνάντηση με τον Ερσίν Τατάρ σήμερα στις 17.00 στο Λονδίνο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top