Αποφυλακίστηκε δημοσιογράφος που κρατούταν στο Ιράν

Αποφυλακίστηκε δημοσιογράφος που κρατούταν στο Ιράν

Ένας Ιρανοβρετανός, πρώην δημοσιογράφος του BBC, αποφυλακίστηκε σήμερα με την καταβολή εγγύησης από φυλακή της Τεχεράνης, όπως έγινε γνωστό από έναν φίλο του ο οποίος ζήτησε να μην κατονομαστεί.

Ο Μπαχμάν Νταροσαφαεΐ, 34 ετών, συνελήφθη στο σπίτι του στις 3 Φεβρουαρίου και προφυλακίστηκε, με αδιευκρίνιστες κατηγορίες. Μέχρι το 2014 εργαζόταν στην περσική υπηρεσία του BBC στο Λονδίνο, αλλά κατόπιν εγκαταστάθηκε στο Ιράν, όπου εργάζεται ως μεταφραστής και συγγραφέας.

«Η αποφυλάκισή του τον εξέπληξε. Είπε ότι πήγαν και του είπαν να μαζέψει τα πράγματά του και να φύγει», ανέφερε ο φίλος του σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με το Ρόιτερς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Επίθεση» Νικόλα Παπαδόπουλου σε ΠτΔ για GSI - «Επιτέλους πρέπει να ξεκαθαρίσει τη θέση του»

«Επίθεση» Νικόλα Παπαδόπουλου σε ΠτΔ για GSI - «Επιτέλους πρέπει να ξεκαθαρίσει τη θέση του»

Έντονες επικρίσεις κατά της κυβέρνησης και του υπουργού οικονομικών, για τον τρόπο που χειρίζονται το θέμα της ηλεκτρικής διασύνδεσης, διατύπωσε ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος.

BEST OF TOTHEMAONLINE