ΤΡΑΓΙΚΟ: Κυκλοφορεί φωτογραφία με το… φάντασμα του Παντελίδη! Προσβολή στον νεκρό τραγουδιστή

ΤΡΑΓΙΚΟ: Κυκλοφορεί φωτογραφία με το… φάντασμα του Παντελίδη! Προσβολή στον νεκρό τραγουδιστή

«Ξέφυγαν» οι αναρτήσεις στα social media από κάποιους επιτήδιους που θέλουν να κερδίσουν κάποια λεπτά δημοσιότητας με τα όσα σκαρφίζονται, προσβάλλοντας τον Παντελή Παντελίδη. Μάλιστα πολλοί είναι και αυτοί που αναδημοσιεύουν την εν λόγω φωτογραφία!

Σε σημείο προσβολής έφτασαν οι αναρτήσεις για τον άδικο χαμό του Παντελή Παντελίδη στα social media, καθώς τις τελευταίες ώρες έχει εμφανιστεί φωτογραφία με… το φάντασμά του!

«Την φώτο την έβγαλα χθες το βράδυ στο σημείο που πέθανε ο Παντελής Παντελίδης. Η κάμερα έβγαλε μια λευκή σκιά στο αριστερό σημείο, που μοιάζει με φάντασμα», γράφει στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Σαν να μην έφτανε ο, τουλάχιστον, τραγικός χρήστης του Facebook που υποστηρίζει ότι απαθανάτισε το φάντασμα του αδικοχαμένου τραγουδιστή, δεν είναι λίγοι εκείνοι που κάνουν like ή/ και κοινοποιούν τη φωτογραφία! ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΑΜΕΣΑ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αντόνιο Κόστα: «Σε μια ενωμένη Ευρώπη, η επανένωση της Κύπρου αποτελεί βασικό ζήτημα»

Αντόνιο Κόστα: «Σε μια ενωμένη Ευρώπη, η επανένωση της Κύπρου αποτελεί βασικό ζήτημα»

«Σε μια ενωμένη Ευρώπη, η επανένωση της Κύπρου αποτελεί βασικό ζήτημα» ανέφερε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αντόνιο Κόστα, ο οποίος έγινε δεκτός το πρωί της Παρασκευής από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικό Μέγαρο, στη Λευκωσία. Το Κυπριακό είναι ένα ευρωπαϊκό ζήτημα, σημείωσε από την πλευρά του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο οποίος αναφέρθηκε και στις συζητήσεις που θα έχει με τον κ. Κόστα για το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο (ΠΔΠ). Τον συνεχάρη, παράλληλα, για την πρωτοβουλία του να επισκεφθεί όλα τα κράτη μέλη.

BEST OF TOTHEMAONLINE