Ανδρέας Γεωργίου: Τι λέει για τη Βαΐτσου και τις δηλώσεις της για το Μπρούσκο; (VIDEO)

Ανδρέας Γεωργίου: Τι λέει για τη Βαΐτσου και τις δηλώσεις της για το Μπρούσκο; (VIDEO)

Ο Ανδρέας Γεωργίου καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΚου» σχολίασε τις δηλώσεις της Ελένης Βαΐτσου σύμφωνα με τις οποίες κουράστηκε και δεν ξέρει αν θα συνεχίσει στο «Μπρούσκο».

«Αυτή ήταν μια κουβέντα που κάναμε με την Ελένη πολύ πριν τα Χριστούγεννα και η αλήθεια είναι ότι συζητούσαμε και λέγαμε μήπως είναι καλύτερα να τελειώσουμε φέτος. Να το κλείσουμε και να κάνουμε κάτι καινούργιο. Αλλά παιδιά ο κόσμος αγαπάει τόσο πολύ την σειρά, όπως και εμείς βέβαια…αναθεωρήσαμε και είμαστε πολύ κοντά στο να συνεχίσουμε. Όλοι οι συντελεστές είναι μαζί μας ακόμα και η Ελένη. Και να ξεκαθαρίσω κάτι γιατί ήταν μια μεγάλη παρεξήγηση η Ελένη δεν είπε ποτέ ότι την κούρασε η Κύπρος αλλά το πήγαινε-έλα στην Κύπρο», είπε ο ίδιος.

Δείτε το βίντεο 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Η απάντηση της ΥΠΑΝ στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της - Διευκρινίζει για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα

Η απάντηση της ΥΠΑΝ στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της - Διευκρινίζει για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα

Ανακοίνωση εξέδωσε η Υπουργός Παιδείας, Αθηνά Μιχαηλίδου, δίνοντας διευκρινίσεις για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα αλλά και απάντηση στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της.

BEST OF TOTHEMAONLINE