Στο Κάιρο μεταβαίνει ο Υπουργός Άμυνας για επίσημη επίσκεψη

Στο Κάιρο μεταβαίνει ο Υπουργός Άμυνας για επίσημη επίσκεψη

Ο Υπουργός Άμυνας Χριστόφορος Φωκαΐδης αναχωρεί απόψε για το Κάιρο, για επίσημη επίσκεψη ύστερα από πρόσκληση του Αιγύπτιου ομολόγου του, Υπουργού Άμυνας της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου Στρατηγού Sedki Sobhi.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, πρόκειται για την πρώτη επίσημη επίσκεψη Υπουργού Άμυνας της Κύπρου στην Αίγυπτο.

Αύριο το πρωί, θα πραγματοποιηθούν οι διαβουλεύσεις μεταξύ αντιπροσωπειών των δύο Υπουργείων ενώ ο κ. Φωκαΐδης θα έχει και κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Υπουργό Άμυνας της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου.

Κατά την επίσκεψη, ο Υπουργός Άμυνας θα συναντηθεί με τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας κ.κ Θεόδωρο τον Δεύτερο, καθώς και με την Κυπριακή Αδελφότητα Αλεξάνδρειας.

Ο Υπουργός Άμυνας επιστρέφει στην Κύπρο την Τρίτη 1 Μαρτίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός σε ναρκοπέδιο: Τα «όχι», οι κομματικές πιέσεις και ο πονοκέφαλος του Προέδρου

Ανασχηματισμός σε ναρκοπέδιο: Τα «όχι», οι κομματικές πιέσεις και ο πονοκέφαλος του Προέδρου

Ο ανασχηματισμός που σχεδιάστηκε από το Προεδρικό, εξελίσσεται σε ένα δύσκολο πολιτικό παζλ. Οι τελικές αποφάσεις καθυστερούν, τα σενάρια αλλάζουν διαρκώς και κάθε επιλογή φαίνεται να δημιουργεί νέες ισορροπίες, που ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας καλείται να διαχειριστεί.