Σεξοβόμβα κυπριακής tv αποκαλύπτει ότι θα ήθελε να είχε δεσμό με τον Λάτσιο!

Σεξοβόμβα κυπριακής tv αποκαλύπτει ότι θα ήθελε να είχε δεσμό με τον Λάτσιο!

Κάτι που άφησε «κόκκαλο» τον Κωστόπουλο...

Η Κατερίνα Γκαγκάκη θα είναι αύριο, Τετάρτη, η καλεσμένη του Πέτρου Κωστόπουλου...

Στην εκπομπή «Βράδυ με τον Πέτρο Κωστόπουλο» η Κατερίνα δεν δίστασε να μιλήσει και για την προσωπική της ζωή. Μάλιστα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-tv.gr σε ερώτηση του Πέτρου αν είχε δεσμό με τον Γιάννη Λάτσιο, απάντησε... Ναι,  καλά διαβάσατε απάντησε και του είπε πως δεν την ρωτά σωστά γιατί η ερώτηση θα έπρεπε να είναι «εάν θα ήθελε να έχει σχέση με τον Γιάννη Λάτσιο».

Ο Πέτρος φυσικά και επανέλαβε την ερώτηση με αυτή τη μορφή και τότε η Κατερίνα απάντησε: «Eνίοτε,πάρα πολύ!» και «έμεινε κόκκαλο» ο παρουσιαστής! 



 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μέση Ανατολή: Πώς το Ιράν «γκρέμισε» τον «Σιδερένιο Θόλο» του Ισραήλ

Μέση Ανατολή: Πώς το Ιράν «γκρέμισε» τον «Σιδερένιο Θόλο» του Ισραήλ

Ιρανικοί πύραυλοι έπληξαν το Τελ Αβίβ και την πόλη Χάιφα τα ξημερώματα της Δευτέρας (16/6), καταστρέφοντας σπίτια και τροφοδοτώντας τις ανησυχίες μεταξύ των παγκόσμιων ηγετών στη συνάντηση της G7 αυτή την εβδομάδα ότι η αντιπαράθεση Ισραήλ-Ιράν θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια ευρύτερη περιφερειακή σύγκρουση.

BEST OF TOTHEMAONLINE