Οι προαγωγές έφεραν ανακατατάξεις στην Αστυνομία - Προσωρινά καθήκοντα για Λεμεσό, ΤΑΕ Αρχηγείου και Διεύθυνση Ε.Ε.

Οι προαγωγές έφεραν ανακατατάξεις στην Αστυνομία - Προσωρινά καθήκοντα για Λεμεσό, ΤΑΕ Αρχηγείου και Διεύθυνση Ε.Ε.

Άρχισαν οι ανακατατάξεις στην Αστυνομία.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, μετά και την πλήρωση των θέσεων των τριών βοηθών Αρχηγών της Αστυνομίας, την Τρίτη (01/03) ανακοινωθήκαν οι αξιωματικοί του σώματος που θα αναλάβουν προσωρινά τις θέσεις που έχουν μείνει κενές.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, τη θέση του Αστυνομικού Διευθυντή στη Λεμεσού αναλαμβάνει προσωρινά ο βοηθός Αστυνομικός Διευθυντής Αμμοχώστου Σόλων Σολομού.

Την θέση του Αστυνομικού Διευθυντή ΤΑΕ Αρχηγείου, αναλαμβάνει προσωρινά ο βοηθός Αστυνομικός Διευθυντής Γιαννάκης Γεωργίου.

Ενώ την θέση του Διευθυντή Διεύθυνσης Ευρωπαϊκής Ένωσης και Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας αναλαμβάνει ο Ιωάννης Μαυρόχαννας .

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η επίθεση στις Βάσεις ανέδειξε ότι η ασφάλεια της Κύπρου συνδέεται με την συνολική ασφάλεια της ΕΕ

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η επίθεση στις Βάσεις ανέδειξε ότι η ασφάλεια της Κύπρου συνδέεται με την συνολική ασφάλεια της ΕΕ

Την ανάγκη η Ευρωπαϊκή Ένωση να κινηθεί αποφασιστικά προς μια ουσιαστική στρατηγική αυτονομία, ενισχύοντας παράλληλα τον γεωπολιτικό της ρόλο σε μια περίοδο αυξημένων διεθνών εντάσεων, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ομιλία του στο European Policy Centre στις Βρυξέλλες, με θέμα τις περιφερειακές εξελίξεις στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE