Θάνατος Κύπριου στη Θεσσαλονίκη: «Αποκλείστηκε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας», δηλώνει στο ThemaOnline η Ελληνική Αστυνομία

Θάνατος Κύπριου στη Θεσσαλονίκη: «Αποκλείστηκε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας», δηλώνει στο ThemaOnline η Ελληνική Αστυνομία

Αποκλείστηκε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στο ThemaOnline, αξιωματικός της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, αναφορικά με τον θάνατο του 24χρονου συμπατριώτη μας από την Λευκωσία.

Ο 24χρονος έχασε τη ζωή του το βράδυ του Σαββάτου 5/3 όταν έπεσε από τον 5ο όροφο ξενοδοχείου.

Σύμφωνα πάντα με τα όσα ανέφερε στο ThemaOnline αξιωματικός της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης «ο νεαρός διέμενε με άλλους δυο φίλους του σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης αφού πριν από μερικές μέρες έφτασε στη χώρα για να διαγωνιστεί σε τουρνουά μπιλιάρδου».

Η οικογένεια του άτυχου 24χρονου, έχει ενημερωθεί από τις Ελληνικές αρχές και σύμφωνα με πληροφορίες μεταβαίνει εσπευσμένα στην Θεσσαλονίκη.

Η Ελληνική Αστυνομία παράλληλα συνεχίζει τις έρευνες για να εξακριβωθούν τα αίτια που προκάλεσαν τον θάνατο του άτυχου νέου με την περίπτωση ατυχήματος να απομακρύνεται.  

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία! Νεκρός 23χρονος Κύπριος στη Θεσσαλονίκη

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Έργα 3,5 δισ. ευρώ σε ολόκληρη την ελεύθερη Κύπρο το 2027»

ΠτΔ: «Έργα 3,5 δισ. ευρώ σε ολόκληρη την ελεύθερη Κύπρο το 2027»

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης κάλεσε απόψε τις κοινότητες της ελεύθερης Κύπρου να ωριμάσουν έργα ώστε να εγκριθούν από την Κυβέρνηση το 2027 όταν και θα διατεθεί ποσό 3,5 δις ευρώ για υλοποίηση τους.