Πένθος για τον Ηλία Ψινάκη!

Πένθος για τον Ηλία Ψινάκη!

«Έφυγε» από τη ζωή ο «Έλληνας των Φιλιππίνων» και θείος του Ηλία Ψινάκη, Σταύρος Ψινάκης σε ηλικία 85 ετών.

Η σορός του εκτέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα στον Καθεδρικό Ναό της Μανίλα, μια και ο μεγιστάνας είχε ανακηρυχθεί ως ήρωας της χώρας.

«Ο Δήμαρχος Μαραθώνα ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία του θείου και έγραψε ένα συγκινητικό αποχαιρετιστήριο μήνυμα: «Ι already miss you #steevepsinakis you are the person that I always loved and admired…See you soon… (Μου λείπεις ήδη. Είσαι ο άνθρωπος που πάντα θα αγαπώ και θα θαυμάζω… Τα λέμε σύντομα…»).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θανατηφόρο τροχαίο: Υπέκυψε στα τραύματά της 71χρονη γυναίκα - Τι κατέδειξε η νεκροτομή της

Θανατηφόρο τροχαίο: Υπέκυψε στα τραύματά της 71χρονη γυναίκα - Τι κατέδειξε η νεκροτομή της

Η Αστυνομία διερευνά τις συνθήκες θανατηφόρας οδικής σύγκρουσης, που σημειώθηκε στις 20 Οκτωβρίου 2025, που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο γυναίκας ηλικίας 71 ετών.

BEST OF TOTHEMAONLINE