Λεμεσός: Aνατίναξαν αυτοκίνητο 39χρονου

Λεμεσός: Aνατίναξαν αυτοκίνητο 39χρονου

Βόμβα τοποθετήθηκε τα ξημερώματα σε αυτοκίνητο προκαλώντας σοβαρές ζημιές.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την Αστυνομία η εκρηξη σημειώθηκε γύρω στις 4.15 τα ξημερώματα, ενώ αυτό βρισκόταν σταθμευμένο στον ισόγειο χώρο στάθμευσης της πολυκατοικίας όπου διαμένει ο 39χρονος ιδιοκτήτης του στη Λεμεσό.

Στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας, τα οποία μετά από εξετάσεις που έκαναν διαπίστωσαν, ότι η έκρηξη οφειλόταν στην πυροδότηση αυτοσχέδιας βόμβας εκρηκτικής ύλης υψηλής ισχύος.

Από την έκρηξη προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στο μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου, καθώς επίσης και σε τρία ακόμη αυτοκίνητα, τα οποία βρίσκονταν σταθμευμένα στον ίδιο χώρο. Επίσης, ζημιές υπέστη και η κύρια πόρτα της πολυκατοικίας. Το ύψος των ζημιών δεν έχει υπολογιστεί ακόμη.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: Ψηφοφόροι χωρίς «στρατόπεδα»- Όταν τα πρόσωπα κυριαρχούν και πιέζουν το παλιό πολιτικό σύστημα

Βουλευτικές: Ψηφοφόροι χωρίς «στρατόπεδα»- Όταν τα πρόσωπα κυριαρχούν και πιέζουν το παλιό πολιτικό σύστημα

Η τελευταία δημοσκόπηση της Rai Consultants για λογαριασμό του Alpha Κύπρου δεν αποτυπώνει απλώς μια στιγμιαία εκλογική εικόνα· καταγράφει μια βαθιά αλλαγή στη συμπεριφορά των ψηφοφόρων. Το κυρίαρχο μήνυμα είναι σαφές: οι πολίτες απομακρύνονται από τα κόμματα και στρέφονται στα πρόσωπα, αναζητώντας αξιοπιστία, ουσία και απαντήσεις στα καθημερινά τους προβλήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE