Σοκ σε ίδρυμα στη Λεμεσό! «Προβαίνουν σε ξυλοδαρμούς, κακοποιούν, και ασκούν βία σε παιδιά τροφίμων του ιδρύματος»

Σοκ σε ίδρυμα στη Λεμεσό! «Προβαίνουν σε ξυλοδαρμούς, κακοποιούν, και ασκούν βία σε παιδιά τροφίμων του ιδρύματος»

Δεκάδες καταγγελίες άλλες επώνυμες και άλλες ανώνυμες έρχονται στο φώς αναφορικά με κακοποίηση ατόμων με νοητική αναπηρία από το ίδρυμα «Άγιος Στέφανος» στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα «Φιλελεύθερος», οι Υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας είναι αντιμέτωπες με σωρεία καταγγελιών για σωματική και ψυχολογική κακοποίηση τροφίμων στο εν λόγω ίδρυμα.

Πιο συγκεκριμένα μια εκ των επιστολών που στάλθηκε στις αρμόδιες Υπηρεσίες από ομάδα φροντιστηρίων  αναφέρει ότι: «προβαίνουν σε ξυλοδαρμούς, κακοποιούν, και ασκούν βία σε παιδιά τροφίμων του ιδρύματος».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει ξεκαθαρίσει αν όντως τα άτομα αυτά κακοποιούνται ή αν οι καταγγελίες έχουν να κάνουν με «κόντρες» μεταξύ εργαζομένων.

Όπως διευκρινίζεται οι Υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας βρίσκονται σε αναβρασμό καθώς πρόκειται για ένα πολύ σοβαρό ζήτημα το οποίο χρήζει διερεύνησης. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ικανοποιημένος ο ΠτΔ για ψήφιση του νομοσχεδίου - «Καθοριστικό βήμα για βελτίωση των υπηρεσιών υγείας»

Ικανοποιημένος ο ΠτΔ για ψήφιση του νομοσχεδίου - «Καθοριστικό βήμα για βελτίωση των υπηρεσιών υγείας»

Ως μία σημαντική μεταρρύθμιση αλλά και καθοριστικό βήμα για τον εκσυγχρονισμός και τη βελτίωση των υπηρεσιών υγείας που λαμβάνουν οι πολίτες, χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, την ψήφιση του νομοσχεδίου για την ίδρυση του Εθνικού Κέντρου Κλινικής Τεκμηρίωσης και Ποιότητας Υπηρεσιών Υγείας από την Ολομέλεια της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE