Δεν θα κρατήσει για πολύ ο καλός καιρός – Έρχονται βροχές και πάλι το Σαββατοκύριακο

Δεν θα κρατήσει για πολύ ο καλός καιρός – Έρχονται βροχές και πάλι το Σαββατοκύριακο

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει παροδικά την περιοχή.

Την Παρασκευή (18/03) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ τοπικά θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς, 3 μποφόρ, και αργότερα τοπικά μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη και αργότερα λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 10 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε αναμένονται περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό, αλλά και διαστήματα με αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στη μέση και ανώτερη ατμόσφαιρα. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς, μέχρι 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 8 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 9 στα παράλια και στους 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο (19/03) θα εμφανίζονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στη μέση ατμόσφαιρα. Τη νύκτα όμως, αναμένεται να πέσουν τοπικά βροχές ή να σημειωθεί μεμονωμένη καταιγίδα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο, κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό.

Την Κυριακή (20/03) ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος, αλλά παροδικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

Η στρατηγική που ακολουθούμε έχει οδηγήσει στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος συναντήθηκε στην Αθήνα, με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος σημείωσε ότι η Ελλάδα στέκεται πάντα εμπράκτως στο πλευρό της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE