«Σήκωσαν στο πόδι» το Ζακάκι - Έβαλαν βόμβα σε όχημα λοχία της Αστυνομίας Λεμεσού

«Σήκωσαν στο πόδι» το Ζακάκι - Έβαλαν βόμβα σε όχημα λοχία της Αστυνομίας Λεμεσού

Στόχος βομβιστών το όχημα λοχία της ΑΔΕ Λεμεσού τα ξημερωματα της Παρασκευής (18/03)

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η  έκρηξη σημειώθηκε στις 02:55 τα ξημερώματα της Παρασκευής (18/03) στο όχημα του 47χρονου λοχία που βρισκόταν σταθμευμένο στην αυλή της οικίας του στο Ζακάκι.

Από την έκρηξη, το αυτοκίνητο υπέστη εκτεταμένες ζημιές, το ύψος των οποίων δεν έχει υπολογιστεί ακόμη.  Ζημίες έχει υποστεί και η οικία του 47χρονου Αστυνομικού. Στη σκηνή έσπευσαν αμέσως ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις για έρευνες και ανακρίσεις.

Όπως διαπιστώθηκε η έκρηξη οφείλεται σε αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό, υψηλής ισχύος. 

Να σημειωθεί πως ο λοχίας πριν από δυο μήνες υπηρετούσε στο ΟΠΕ Λεμεσού, με τις έρευνες της Αστυνομίας να στρέφονται προς τις επαγγελματικές δραστηριότητες του 47χρονου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Τα Ηνωμένα Έθνη είναι έτοιμα να διευκολύνουν οποιαδήποτε συνάντηση, ανά πάσα στιγμή, δήλωσε την Παρασκευή ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο Χασίμ Ντιάν, μετά από συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE