Νέες εκτοξεύσεις πυραύλων από τη Βόρεια Κορέα

Νέες εκτοξεύσεις πυραύλων από τη Βόρεια Κορέα

Τα τέσσερα βλήματα έπεσαν σε απόσταση 200 χλμ., στη θαλάσσια περιοχή της ανατολικής Βόρειας Κορέας.

Σε νέες, πολλαπλές εκτοξεύσεις βλημάτων μικρού βεληνεκούς προχώρησε σήμερα η Βόρεια Κορέα, σύμφωνα με ανακοίνωση των ενόπλων δυνάμεων της Νότιας Κορέας.

Τα τέσσερα βλήματα που εκτοξεύτηκαν τη Δευτέρα (21/03) από το νότιο μέρος της ανατολικής πόλης Χαμχούνγκ έπεσαν σε απόσταση 200 χλμ., στη θαλάσσια περιοχή της ανατολικής Βόρειας Κορέας, σύμφωνα με ανακοίνωση της στρατιωτικής διοίκησης στη Σεούλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE