Όταν τα ψηλοτάκουνα παπούτσια γίνονται επικίνδυνα - VIDEO

Όταν τα ψηλοτάκουνα παπούτσια γίνονται επικίνδυνα - VIDEO

Μία νεαρή γυναίκα προσπάθησε να κατέβει τα σκαλιά ενός μαγαζιού τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, μετά από τη νυχτερινή έξοδο της Παρασκευής, αλλά τα τακούνια της την πρόδωσαν με αποτέλεσμα να κάνει μια θεαματική βουτιά.

Το μόνο που είναι γνωστό για την άτυχη κοπέλα είναι το μικρό της όνομα το οποίο είναι Olivia, καθώς στο βίντεο το οποίο δημοσίευσε στο Facebook το νυχτερινό μαγαζί που έγινε το περιστατικό, δεν φαίνεται καν το πρόσωπό της.

Όπως αναφέρει στη δημοσίευσή του το μαγαζί, η κοπέλα δεν τραυματίστηκε και έφυγε με μερικές μελανιές.

«Η πτώση της εβδομάδας πηγαίνει σε μία θαμώνα μας, την Olivia, γι 'αυτή την προσπάθειά της, την Παρασκευή το βράδυ. Μην ανησυχείτε, δεν χτύπησε, έχει μόνο μερικές μελανιές», σημειώνεται χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο…

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE