Εξονυχιστικοί έλεγχοι στα οδοφράγματα και νεύρα από τους οδηγούς!

Εξονυχιστικοί έλεγχοι στα οδοφράγματα και νεύρα από τους οδηγούς!

Αναστάτωση και φόβο προκάλεσε στα κατεχόμενα η πληροφορία ( που τελικά δεν επιβεβαιώθηκε) για τρομοκρατικό χτύπημα που ενδέχεται να ετοιμαζόταν με αποτέλεσμα η «ψευδοαστυνομία» εδώ και μέρες να έχει εντείνει τα μέτρα ασφαλείας, ιδιαιτέρως στα σημεία διέλευσης οχημάτων.

Επιμέλεια: Στέλιος Στυλιανού

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον Τ/κ τύπο μετά από οδηγίες του λεγόμενου αρχηγού της Αστυνομίας, τα μέλη της «Δύναμης» στα οδοφράγματα προχωρούν σε εξονυχιστικούς ελέγχους στα αυτοκίνητα τα οποία θέλουν να εισέλουν στα κατεχόμενα.

Όπως αναφέρεται οι έλεγχοι που γίνονται, για ύπαρξη βομβών ή άλλων επικίνδυνων αντικειμένων, έχουν δημιουργήσει και κάποια μικροεπεισόδια και εντάσεις στα οδοφράγματα, αφού ψάχνουν κάτω από τα αυτοκίνητα με ειδικά μηχανήματα, ενώ πραγματοποιούνται και επιθεωρήσεις εντός των αυτοκινήτων γεγονός που φαίνεται να εξόργισε ορισμένους οδηγούς αφού πιστεύουν ότι ταλαιπωρούνται άδικα, ενώ δημιουργείται και ουρά αυτοκινήτων στα οδοφράγματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κατεδάφιση στη Μακαρίου: «Παράνομες πρακτικές χωρίς ενημέρωση» - Τι καταγγέλλει ο ΕΟΑ Λευκωσίας

Κατεδάφιση στη Μακαρίου: «Παράνομες πρακτικές χωρίς ενημέρωση» - Τι καταγγέλλει ο ΕΟΑ Λευκωσίας

Σφοδρή αντίδραση του Επαρχιακού Οργανισμού Ανάπτυξης (ΕΟΑ) Λευκωσίας προκάλεσε το σοβαρό περιστατικό στη λεωφόρο Μακαρίου, όπου τμήμα υπό κατεδάφιση κτηρίου κατέρρευσε μέρα μεσημέρι, σκορπίζοντας μπάζα και σκαλωσιές στο πεζοδρόμιο και στο οδόστρωμα.