Αφήνουν τίγρεις να πεθάνουν από τη πείνα για να γίνουν τα οστά τους αφροδισιακό κρασί!

Αφήνουν τίγρεις να πεθάνουν από τη πείνα για να γίνουν τα οστά τους αφροδισιακό κρασί!

Κινέζοι θεωρούν ότι ενισχύεται η σεξουαλικότητά τους

Κρασί με αφροδισιακές ιδιότητες που εμπεριέχει κόκαλα τίγρης, έχει προκαλέσει την οργή ακτιβιστών για τα δικαιώματα των ζώων που καταγγέλλουν ότι τα άγρια ζώα κρατούνται σε άθλιες συνθήκες προκειμένου αυτά να πεθάνουν από τη πείνα για τα οστά τους να αναμειχθούν με κρασί που πωλείται έναντι 500 δολαρίων το μπουκάλι.

Το συγκεκριμένο κρασί, γράφει το Russian Today, το προτιμούν αρκετοί Κινέζοι που θεωρούν ότι θα ενισχύσει τη σεξουαλική τους δύναμη και θα τους χαρίσει δύναμη. Όπως γράφει το ρεπορτάζ, τα οστά παραμένουν σε κάποιο υγρό για 8 χρόνια και ακολούθως αναμειγνύονται, μεταξύ άλλων, και με βότανα.

Η αυξημένη ζήτηση του κρασιού, έχει οδηγήσει σε αύξηση των μονάδων εκτροφής τίγρεων τόσο στην Κίνα όσο και σε Λάος και Βιετνάμ. Όπως εξηγεί το ρεπορτάζ, υπολογίζεται ότι πάνω από 6.000 τίγρεις ζουν σε αιχμαλωσία στην Κίνα, αριθμός δηλαδή που είναι περισσότερο από το διπλάσιο του αριθμού των άγριων τίγρεων στον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για Κυπριακό: «Η λύση περνά μέσα από τη γνώση της ιστορίας μας, όχι από την αυτοκατάργηση»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για Κυπριακό: «Η λύση περνά μέσα από τη γνώση της ιστορίας μας, όχι από την αυτοκατάργηση»

Η βιωσιμότητα οποιασδήποτε λύσης του Κυπριακού περνά μέσα από τη σωστή γνώση της ιστορίας μας, δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση για τη συμπλήρωση 100 χρόνων από τη γέννηση του ήρωα του απελευθερωτικού αγώνα της ΕΟΚΑ 1955-1959 Κυριάκου Μάτση, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE