Βάζει λεωφορεία η ΑΕΖ! Στόχος να «πρασινίσει» η Αραδίππου και να επιστρέψουν με την άνοδο

Βάζει λεωφορεία η ΑΕΖ! Στόχος να «πρασινίσει» η Αραδίππου και να επιστρέψουν με την άνοδο

Καλεσμένος στην εκπομπή του Πόλυ Χαραλάμπους «Capital Sports» ήταν οι προπονητές της Καρμιώτισσας και της ΑΕΖ Ζακακίου, Λιάσος Λουκά και Νικόλας Μαρτίδης.

Ο coach των πρασίνων του Ζακακιού αποκάλυψε μάλιστα ότι η ομάδα θα ναυλώσει λεωφορεία ώστε να μεταφέρουν όσους επιθυμούν στην τελευταία και πιο καθοριστική έξοδο της ομάδας στην Αραδίππου, για τον αγώνα με την τοπική Ομόνοια, καλώντας τον κόσμο να τους ακολουθήσει και να στηρίξει την προσπάθεια τους για άνοδο.

Σίγουρα όπως ανέφερε δεν θα έρθουν και οι 2000 που βρίσκονταν το Σάββατο στο Ζακάκι, άλλα όσοι περισσότεροι ακολουθήσουν την ομάδα, τόσο το καλύτερο καθώς θέλουν να μετατρέψουν την Αραδίππου σε έδρα και να επιστρέψουν στη Λεμεσό με το εισιτήριο για την Α’ κατηγορία στις αποσκευές τους.

Τόνισε μάλιστα ότι η ομάδα ανεβαίνει στην Α’ κατηγορία ακόμα και με άνοδο, αρκεί ο Ολυμπιακός να κερδίσει την Αναγέννηση Δερύνειας στο μεγάλο ντέρμπι ανόδου στο Μακάρειο Στάδιο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Επιστρέψαμε από τη Νέα Υόρκη, πανηγυρίζοντας ότι καταφέραμε κάτι, 51 χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και κατοχή. Θα προχωρήσουμε βήμα-βήμα μας είπε ο ΓΓ των ΗΕ μετά το τέλος ακόμα μιας σύναξης, άτυπης ή τυπικής-αυτό ολίγο μας ενδιαφέρει- για να μας πει ότι το θέμα είναι πολύπλοκο-και εμείς οι αφελείς, που νομίζαμε ότι είναι θέμα εισβολής και κατοχής- Προχωράμε λοιπόν σε νέα ΜΟΕ που περιλαμβάνουν τη δημιουργία συμβουλευτικού οργάνου, για τη συμμετοχή της κοινωνίας των πολιτών, την ανταλλαγή πολιτιστικών αντικειμένων, την παρακολούθηση της ποιότητας του αέρα και την αντιμετώπιση της ρύπανσης από μικροπλαστικα.

BEST OF TOTHEMAONLINE