Φωτιά σε διαμέρισμα τριώροφης πολυκατοικίας στη Λευκωσία! Διερευνώνται τα αίτια

Φωτιά σε διαμέρισμα τριώροφης πολυκατοικίας στη Λευκωσία! Διερευνώνται τα αίτια

Διερευνώνται τα αίτια της πυρκαγιάς που ξέσπασε το απόγευμα σε διαμέρισμα στη Λευκωσία, με το ενδεχόμενο του εμπρησμού να έχει αποκλειστεί, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση “η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 18.19 σε διαμέρισμα στον 1ο όροφο τριώροφης πολυκατοικίας στην οδό Αντρέα Χαραλαμπίδη αρ.1 στη Δασούπολη”.

Από την πυρκαγιά καταστράφηκε ένα υπνοδωμάτιο με το περιεχόμενο του ενώ από τον καπνό και τη θερμότητα επηρεάστηκε η βαφή ολόκληρου του διαμερίσματος.

Χρησιμοποιήθηκαν τέσσερις αναπνευστικές συσκευές και μία συσκευή εξαερισμού.

Η ανακοίνωση αναφέρει ότι το μήνυμα για την πυρκαγιά λήφθηκε η ώρα 17.52 και ανταποκρίθηκαν τρία πυροσβεστικά οχήματα από το Σταθμό Ακροπόλεως “Λοχία Σπύρου Τταντή”.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Κασίμ Ντιανιέ διαδέχεται τον Κόλιν Στιούαρτ στην Κύπρο – Ενημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας ο Γκουτέρες

Ο Κασίμ Ντιανιέ διαδέχεται τον Κόλιν Στιούαρτ στην Κύπρο – Ενημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας ο Γκουτέρες

Στον απόηχο της ολοκλήρωσης της θητείας του Κόλιν Στιούαρτ ως Ειδικού Εκπροσώπου για το Κυπριακό, ο Γενικός Γραμματέας ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες ετοιμάζεται να ενημερώσει το Συμβούλιο Ασφαλείας ΟΗΕ για τον νέο διπλωμάτη που θα τον διαδεχτεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE