Κυριολεκτικά έκλαιγε μετά τη σύλληψή του ο υπάλληλος της Helector

Κυριολεκτικά έκλαιγε μετά τη σύλληψή του ο υπάλληλος της Helector

Ήταν ένας από τους τρεις καταζητούμενους της Helector, για το σκάνδαλο με ΟΕΔΑ Κόσης και ΧΥΤΑ Πάφου και φαινόταν σκληρό καρύδι.

Μετά τη σύλληψή του πληροφορηθήκαμε όλοι πως δεν συνεργαζόταν με τις αρχές. Κάποιοι τότε πίστεψαν πως είχε το προφίλ του σκληρού άνδρα που κρατά ερμητικά κλειστό το στόμα του.

Τελικά όπως μάθαμε πως έκλαιγε απαρηγόρητα αμέσως μετά τη σύλληψή του. Κι όταν λέμε «έκλαιγε» κυριολεκτούμε. 

Δεν τον κοροϊδεύουμε τον άνθρωπο, ούτε προσπαθούμε να τον μειώσουμε. Ωστόσο, ούτε ότι τον λυπόμαστε μπορούμε να πούμε. Κι ο λόγος είναι ότι ήξερε πολύ καλά τι συνέβαινε.

Ακόμα και οι σε βάρος  του κατηγορίες να μην αποδειχθούν στο δικαστήριο ήταν καλά μπασμένος στο «παιχνίδι», αφού βάσει της ιδιότητάς του είχε ενεργό ρόλο σε όλο αυτό που γινόταν.

ΜακΦαν

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ισορροπία ισχύος στην κεντροδεξιά- Η Αννίτα Δημητρίου και ο γρίφος των προεδρικών εκλογών

Νέα ισορροπία ισχύος στην κεντροδεξιά- Η Αννίτα Δημητρίου και ο γρίφος των προεδρικών εκλογών

Οι προεδρικές εκλογές του 2028 μπορεί να βρίσκονται ακόμη μακριά, όμως οι πρόσφατες βουλευτικές εκλογές και όσα ακολούθησαν στη νέα Βουλή, έχουν ήδη αρχίσει να διαμορφώνουν το πολιτικό σκηνικό της επόμενης ημέρας. Και αν υπάρχει ένα βασικό πολιτικό συμπέρασμα από τις τελευταίες εβδομάδες, αυτό δεν αφορά μόνο τους συσχετισμούς δυνάμεων εντός του Κοινοβουλίου. Αφορά κυρίως τη διαμόρφωση μιας νέας ισορροπίας στον ευρύτερο χώρο της κεντροδεξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE