Ηθοποιός και τραγουδίστρια χώρισαν μετά από οχτώ χρόνια γάμου-Το ανακοίνωσαν στο facebook

Ηθοποιός και τραγουδίστρια χώρισαν μετά από οχτώ χρόνια γάμου-Το ανακοίνωσαν στο facebook

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει και δύο παιδιά!

Μετά από οχτώ χρόνια γάμου αποφάσισαν να τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους!

Ο λόγος για τον Μπίλι Πίπερ και την Λόρενς Φοξ οι οποίοι ανακοίνωσαν το χωρισμό τους μέσω  facebook ξεκαθαρίζοντας μάλιστα πως υπήρξε τρίτο πρόσωπο στη σχέση του.

Συγκεκριμένα, ο 37χρονος ηθοποιός έγραψε την Τετάρτη στην επίσημη σελίδα του: «Η Λόρενς Φοξ και ο Μπίλι Πίπερ έριξαν τίτλους τέλους. Δεν υπήρξε τρίτο πρόσωπο.Για το καλό της οικογένειάς μας ζητούμε να σεβαστείτε αυτή την προσωπική μας στιγμή».

Σημειώνεται πως το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Δεκέμβριο του 2007 και στην συνέχεια απέκτησε δύο παιδιά: τον 7χρονο Γουίνστον και τον 3χρονο Γιουτζίν. 

spl533986_008.jpg
spl260454_016.jpg

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ισορροπία ισχύος στην κεντροδεξιά- Η Αννίτα Δημητρίου και ο γρίφος των προεδρικών εκλογών

Νέα ισορροπία ισχύος στην κεντροδεξιά- Η Αννίτα Δημητρίου και ο γρίφος των προεδρικών εκλογών

Οι προεδρικές εκλογές του 2028 μπορεί να βρίσκονται ακόμη μακριά, όμως οι πρόσφατες βουλευτικές εκλογές και όσα ακολούθησαν στη νέα Βουλή, έχουν ήδη αρχίσει να διαμορφώνουν το πολιτικό σκηνικό της επόμενης ημέρας. Και αν υπάρχει ένα βασικό πολιτικό συμπέρασμα από τις τελευταίες εβδομάδες, αυτό δεν αφορά μόνο τους συσχετισμούς δυνάμεων εντός του Κοινοβουλίου. Αφορά κυρίως τη διαμόρφωση μιας νέας ισορροπίας στον ευρύτερο χώρο της κεντροδεξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE